Future


Aloitetaan vaikka siitä, että halusin tänään leikata näiden housujen polvet auki, siis revityt housut, tiedäthän? En sitä kuitenkaan uskaltanut tehdä, ennen kuin olen ostanut uudet varalle jos niistä ei tulekaan kivat. Ei mitään riskejä.

Oon viime aikoina miettinyt aika paljon tulevaisuutta ja omia unelmia. Vähän niitä riskejäkin ja tehnyt päätöksiä. Mitä mä haluan saavuttaa ja missä nään itseni viiden vuoden päästä? Mikä on se mun polku kulkea? Miten?


Mitä unelmia haluan saavuttaa? No kaikki tietenkin. Tämä blogi on yksi niistä ja tietysti Soma - Hyvän mielen kakut, eli meidän pienen pieni oma raakakakkuyritys. Molemmille näille toivon sitä menestystä edes vähän. Se vaatii vain panostusta ja sitä, että oikeasti laittaa hihat heilumaan ja ehkä pitää poistua vähän sieltä omalta mukavuusalueeltakin. Oikeastaan se pätee kaikessa, jos kyse on itsensä voittamisesta ja haaveiden toteuttamisesta. Välillä on kuitenkin kivaa ottaa rennosti ja tehdä vain niitä mukavuusjuttuja, se on oikein. Ei vaan saa antaa sille mukavuudenhalulle valtaa liikaakaan, mielestäni itsensä ja unelmat pitää muistaa haastaa. 


Tulin kuitenkin siihen tulokseen, että en halua sen suurempia suunnitella tulevaisuuteen, sillä ei sitä vaan koskaan tiedä mitä käy ja milloin ne unelmat onkin jo jotain ihan muuta. Joten ei sitä oikein voikaan suunnitella ja hyvä niin. En tiedä kuluuko kaikki aikani vain näihin edellä mainittuihin unelmanpoikasiin, vai päädynkö johonkin töihin tai kouluun. Ehkä, ehkä en. Tuntuu, että juttuja on tapahtunut pienellä aikavälillä hurjan paljon eikä koskaan tiedä mitä odottaa kulman takana! Enkä todellakaan tiedä missä olen viiden vuoden kuluttua ja tekemässä mitä. Riittää kun asettaa tavoitteita ja steppejä niitä unelmia kohti, edetä sen mukaan ja muokata sitä menoa matkan varrella. 


Kuitenkin niitä unelmia päin, niitä ei saa pelätä, oli ne sitten mitä tahansa. Ehkä otan nyt myös ne sakset ja leikkaan näihin housuihin polviin ne vekit. Uhmataan riskejä heti edes sen verran.

Biker jacket from JC // Peplum shirt H&M // Dr.denim Lexy from Carlings // Scarf Lindex // 
Nike Priority mid from Stadium

- M ♥

16 kommenttia

 1. Vieläkö sä mietit niitä housuja :DDDD

  VastaaPoista
 2. ihana postaus, kivaa pohdintaa :-) oon itsekin miettinyt paljon tulevaisuuteen liittyviä juttuja, ja myös mun pitäisi uskaltaa rohkeammin ottaa riskejä! toisaalta tulevaisuuden suunnittelu on kivaa, toisaalta on kiva elää hetkessä ja katsoa mitä elämä tuo tullessaan.

  oot aivan mielettömän kaunis, enkä voi lopettaa sun upeiden hiusten ihailua ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, aivan totta! Kiitos paljon! Ihana kuulla että tykkäät! ♥

   Poista
 3. Niin hyvää pohdintaa!! :-) Ja nuo kuvat, vau mikä kaunotar!

  VastaaPoista
 4. Ihan tosi upeita kuvia, kuvauspaikkakin miellyttää silmää että tonne voisi itsekin lähteä kuvailemaan ♥ Hauskaa pohdintaa, mukava lukea!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! :) Joo nuo Harjun portaat on ihan mielettömät!

   Poista
 5. Aivan ihania kuvia tässä postauksessa! Toi maisema etenkin on aivan törkeen hieno. Tekis melkeen mieli pakata kuvauskamat autoon ja tulla tsekkaamaan toi mesta. Samaistun suhun niin paljon siinä, että omia unelmia ei saa pelätä tai jättää toteuttamatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi paljon! Joo tuo on kyllä ihan huippupaikka! :)

   Poista
 6. Tosi kivoja kuvia ja ihana toi paikka! Tää oli myös kiva postaus :-)

  VastaaPoista
 7. Ihana postaus :) Tulevaisuudesta on hyvä haaveilla "ääneen" ja isosti :) Todella kauniita kuvia kauniissa paikassa, näytät höyhenenkevyeltä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Totta, ei niitä unelmia kannata piilotella ja vähätellä!

   Poista
 8. Oletpa upea! <3 Kaunis kokonaisuus ja nuo kuvat ovat todella hienoja, kelpais lähteä kuvaamaan itsekin tuollaiseen ympäristöön. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! <3 Harjun portaat on niin hienot!

   Poista

Back to Top