MUN MARRASKUU

Ohhoh, 1. joulukuuta... Ja tästä alkavasta kuusta olenkin ehkä jo liian innoissani! Nämä marraskuun summailut ja kollaasit piti tulla tänne jo eilen, mutta sitten se vähän jäi, kun olin niin innoissani höösäämässä ja hiplaamassa uusia sisustusjuttuja ja virittämässä täällä joulua kattoon asti, ihan kirjaimellisesti. Joulun sisustusjuttuja luvassa vähän myöhemmin, nyt niihin marraskuun kollaaseihin ja tunnelmiin!


Lettitukkaa ja uusia kuvauspaikkojen löytöjä! Tsekkaa lookki tästä. // Pohdin ja kirjoitin myös ajatuksia somemaailmasta ja siitä kauniiden kuvien luomasta täydellisyys -illuusiosta. Näitä ajatuksia ja vähän siitä, menikö tuo aamu nyt sitten kuitenkaan niin putkeen, voi kurkata täältä. // Kikkuratukkaa ja selfie mun lempparityypin kanssa! // Huulipunavinkkejä ja uus suosikkisävy täällä. // Mitäpä muutakaan kun uudet kengät? Heh. No mutta Adidas toimii! // Hieman luminen, mutta silti tosi tärkeä ravintolapäivä meidän pienelle raakakakkubisnekselle. Homma alkaa edetä!


No nyt alkaa näyttää talvelle ja joulufiilistä pukata oikein urakalla! Ihan super joulumaa löytyi melkein takapihalta. Lisää kuvia täällä. // Yksi parhaista aamuista Pannarireseptin löydät tästä. // Vietin ehkä viime viikonlopun selaillessa Black Fridayn tarjouksia sängyssä peiton alla... // Tein myös ekaa kertaa (vahingossa) smoothiebowlia ja jäin tähän koristelu hifistelyyn vähän koukkuun. // Tämä fiilis siis oli ihan koko viikonlopun, ihan rentouttavaa näinkin! // Satamasta ja kauniin huurteisesta maisemasta kuvaa muutamien päivien takaa. Toivon tuota pikkupakkasta kyllä takaisin, silloin on niin kaunista ja on se joulukuu kivempi aloittaa niin, kuin sitten taas räntäsateessa.

Kaikki nämä kuvat ja paljon muuta löytyy siis mun Instagramista, jos et vielä seuraa niin käy katsastamassa! 
@mariannnne - M ♥

4 kommenttia

 1. Ihana postaus jälleen kerran :)

  VastaaPoista
 2. Siulla on kyllä aina niin upeita & inspiroivia kuvia! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon Tuuli! ♥ Ihana kuulla!

   Poista

Back to Top