WINTER DECORATION


Valkoista, harmaata ja hopeaa löytyy meiltä paljon. Rakastan sisustuksessa monessa tasossa olevia lasisia kauniita esineitä, vanhan ajan henkistä suloista tavaraa, tekokarvaa ja pehmoisuutta. Tämän hetken hullutukset kaiken jouluhömpän lisäksi on metallikehikkokulhot ja -kynttiläkipot tai mitkä vaan kuten toisiksi viimeisessä kuvassa. Niin ja ikisuosikki valkoinen marmori jatkaa voittokulkua, ostin juuri sitä kuosia olevaa sisustusmuovia, en vaan vielä tiedä minne sitä lätkin. 

Rakastan myös joulunajan sisustusta ja tunnelmallisia valoja. Poroja ja käpyjä, timanttia ja hileitä. Tietenkin löytyy pikkuinen kuusi valoineen kaikkineen. Kuvista uupuu sängyn yläpuolella katossa kulkevat valkoiset pallerovalot, joista kuvaa vilahti Instagramin puolella. Uusia juttuja on juuri ne valot, nuo suuret hopeiset timanttijoulupallot, karvainen torkkupeitto, nuo valkoiset metallikehikkokynttilänjalat ja harmaa marmorialusta niiden alla. Niin ja tuunatut kävyt myös! Tuntuu, että kannan näitä ihastuksia vain lisää ja lisää tänne, enkä tiedä minne niitä täällä yksiössä oikein enää laittaa, heh. Haaveilen vielä suurista lyhdyistä, jotka voin laittaa johonkin lattialle kauniisti. 

Voi että kun tykkään näistä jutuista! Tykkäättekö te? - M

28 kommenttia

 1. Ihanan näköistä! Tykkään erityisesti noista metallikehikkokynttiläjaloista, sekä marmorista niiden alla. (:

  VastaaPoista
 2. tykkään todellakin :) Valkoinen ja hopea tekee ihanan harmoonisen kauniin sisustuksen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mustakin, ihan lempparit sen takia! :)

   Poista
 3. Aivan ihanan näköistä ja upeita yksityiskohtia! <3

  VastaaPoista
 4. Ihanan näköistä! Mistä tuo poro on?

  VastaaPoista
 5. Oi miten kaunista, ihan täydellisen näköstä omaan makuuni!! Ja hei ootko tehny ite noi "kookoshiutalepallerot", onko reseptiä jossain? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, ihana kuulla! :) Joo on olen kyllä, niihin on tässä ennen joulua vielä tulossa reseptiä, pysy kuulolla! ;)

   Poista
 6. tykkään! ♥ oon ihan hulluna kaikkeen jouluiseen, ja teillä on kyllä tosi kaunista!

  VastaaPoista
 7. Tosi ihanan näköistä ja kauniitä yksityiskohtia! :--)

  http://olderthanyesterday.blogspot.fi

  VastaaPoista
 8. Niin kaunista teillä!! :)

  VastaaPoista
 9. Oi miten ihanan näköistä!! :)

  http://katja-dontdreamlive.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 10. Vautsi miten upean näköistä! <3 Meillä ei ole vielä yhtään talvi- tai joulusisustusta! Okei muutama ylimääräinen kynttilä on tullut pengottua kaappien perukoilta mitä en kesäisin esillä pidä, mutta sen tein jo alkusyksystä. Muuten sitten sunnuntaina ajattelin vähän valoja ja muita pikkuisia joulujuttuja pistää esille:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kata! <3 Noo vielä sitä ehtii! ;)

   Poista
 11. Iiiii, ihanan vaaleaa ja kaunista <3 Mä olen niin sekainen joulukoristelija, että heitän vaan suoraan värikartasta vähän kaikkea sekaisin. Tuollanen hillitympi ja siistimpi look on myös hirmuisesti mun mieleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo kiitos! <3 Itse tykkään tälläisestä aika harmoonisesta ja vaaleasta, mutta sellainen ''kaikki värit värikartasta'' meininki tuo mieleen lapsuuden ja lapsuuden joulut! :)

   Poista
 12. Onpa tunnelmallisia kuvia :) Ja ihana tuo minikuusi, sehän on ihan supersuloinen tapaus!

  VastaaPoista
 13. Ompas ihania tunnelmallisia kuvia. Niin kaunista. :)

  VastaaPoista
 14. On kyllä yksinkertaisen kaunista!

  VastaaPoista

Back to Top