ASU JOKA TOIMII AINA

Top Gina Tricot / Jeans shorts Junkyard XX-XY (gifted) / Sandals Even&Odd 

Tiedätte ne vaatteet, jotka pelastaa ne päivät kun ei vaan oo aikaa tai inspistä pukee oikeen mitään eikä nyt ihan nakkenakaan viitsis juoksennella. Ne on ne, joista vois käyttää nimitystä luottavaatteet ja joissa tuntee olonsa kaikin puolin mukavaksi. Varma valinta - musta v -kaula-aukkoinen kauniisti laskeutuva, sopivan väljä toppi, jonka kaveriksi istuvat ja oikean mittaiset farkkushortsit jotka ei purista eikä kiristä. Uskon myös, että tää on asu, joka sopii kelle vaan ja näyttää hyvälle kellä vaan. Ei voi mennä vikaan.

Jalkaan fiiliksen mukaan melkeen mitä vaan, mulla sujahti vaihtelun vuoksi tennareiden sijaan ihanat uudet sandaalit, jotka onnistuin nappaamaan käytännössä ilmaiseksi Zalandolta, sillä mun muun tilauksen summaksi jäi 49,95€ eli viidestä sentistä kiinni, että saisin uutiskirjeen mukana tulevan -10€ alekoodin käyttöön, joten etsin jotain kympin maksavaa juttua vielä lisäksi jonka näin ollen saisin tavallaan kaupanpäälisiksi (mun elämän kikkakolmonen haha) ja nämä sandaalit oli ne! Ja on kyllä ihan mun tyyliin mätsäävät simppelit ja samalla vähän vaihtelua niihin ainaisiin tennareihin. 

Lisäksi päästä löytyy myös luottokampaus ja tää kuvauspaikkakin vaan toimii aina ja tästä on tullut mun niin lemppari!

Mites sun luottovaatteet näin kesällä? xx M

5 kommenttia

 1. Tuo asu on samaan aikaan ihanan yksinkertainen, mutta kuitenkin näyttävä :). Oma luottovaatteeni kesällä on varmaan juurikin musta nätti toppi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, kiitos paljon! :) Jep, se vaan toimii!

   Poista
 2. Oi miten ihana ja simppeli asukokonaisuus!♥ Toimii kyllä ihan 5/5 kesällä :)

  VastaaPoista
 3. Toi asu on kyllä niin ihana ja simppeli!

  ♥: Jasmin N
  Little Things With Jassy
  Bloglovin'

  VastaaPoista

Back to Top