IHANA SUKHIMATTO KOTIIN

// Yhteistyössä Sukhimatot, matto saatu

Se on todella pehmeä, käsintehtynä ainutlaatuinen ja 100 % villaa. Se on Sukhimatto suoraan Marokosta sen valmistaneelta naiselta. Ja se on ihana!

Sukhi tarkoittaa nepaliksi onnellista, mikä sopii hyvin Sukhimattojen takana olevaan ajatukseen ja arvoihin, joihin itse ihastuin ihan ensimmäisenä. Sukhimatoilla he haluavat, että niin mattojen tekijät kuin asiakkaat ovat onnellisia ja tyytyväisiä, joten he huolehtii siitä, että myös mattojen tekijät saa oikean korvauksen työstään. Sukhilla on mattoja niin Marokosta, Nepalista, Intiasta kuin Turkista ja matot tuleekin suoraan tekijältä ilman välittäjiä. Matot valmistetaan aina käsin ja lämmöllä asiakkaan toiveiden mukaan.

Kuulostaa tosi hyvälle - nyt mullakin on onnellisuusmatto kotona!Mun mielestä niin ihana ajatus, että matto on siellä tehty ihan minua varten ja sen tekemiseen on mennyt noin 12 viikkoa. Ja vihdoin se on täällä lähettipojan kiikuttamana suoraan kotiovelle! Matto etsii vielä vähän paikkaansa, mutta se taitaa kyllä siirtyy tuosta makkariin sängyn viereen, niin voin heti aamulla ylös noustessa astua pehmeälle matolle paljain varpain ja hipsiä kaivamaan keittiöstä aamupalaa - siinä taas sitä onnellisuutta, se on niitä pieniä juttuja. 

Kuten tiiätte, meillä täällä on tosi valkoinen sisustus, tykkään pehmeistä matskuista ja mä oon ollut aina vähän köpö mattojen kanssa - mä en vaan osaa valita niitä ja päädyn aina valkoiseen nukkamattoon vaikka salaa haaveilen jostain kunnon katseenvangistijasta, mutten silti uskalla lähteä sille tielle. Kun näin tämän Aicha -nimisen maton, niin tiesin heti, että tuon mä haluan. Ja vaikka joo sekin on valkea pehmoinen matto, niin tuo kuvio antaa vähän jotain uutta ilmettä meille ja voisin tämän kyllä kotiuttaa isommassakin koossa ihan mielelläni.Siinä on jotain sellaista lämpöä ja luonnetta mistä tykkään. Ja onhan se nyt hyvännäköinen, eikä trendikäs jakardikuvio oo yhtään pahitteeksi meillekään. Näitä löytyy muutamia erilaisia Sukhimatoilta, täältä löydät tämän minun Aicha -nimisen maton, jota voi ostaa myös monessa eri koossa. Sukhimattoja on myös tosi monenlaisia ja kannattaa käydä kurkkaamassa esimerkiksi suloiset nepalilaiset huopapallomatot! Koko Sukhimattojen valikoima ja myös paljon symppiksiä juttuja mattoja valmistavista naisista löytyy siis osoitteesta www.sukhimatot.comOnko Sukhimatot sulle jo tuttuja? Löytyykö sulta kenties jo oma onnellisuusmatto?

xx Marianne

12 kommenttia

 1. Kai tiedät, että sinun tulee ilmoittaa saamasi tuotelahjat verottajalle? :) Tuli vain mieleeni kun tuo matto on useamman sadan euron arvoinen

  VastaaPoista
 2. Onnellisuusmatto! Voi mahtavaa! Pitäisi varmaan vaihtaa mattojen nimi :).
  Kiitos kivasta postauksesta, toivottavasti matosta on iloa vuosiksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha niimpä! :D Kiitos teille kivasta yhteistyöstä ja matosta, kestää varmasti vuosia hyvänä!

   Poista
 3. Voi miten ihana matto!<3 Ton mä haluan ehdottomasti omaan kotiini :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tämä kyllä on! ♥ Suosittelen :)

   Poista
 4. Aaa, toi näyttää niin pehmoiselta! <3

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana matto! Jotain ton tyylistä mattoa itsekin haluaisin, mutta ehkä selviin vielä hetken mun vanhoilla matoilla :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikös! Suosittelen kyllä lämpimästi tälläistä, sitten jos jossain kohtaa laitat matot vaihtoon! :D

   Poista
 6. Vautsi toi matto! Ihanan näköinen ja varmasti pehmoinen jalkojen alla :) xx

  VastaaPoista

Back to Top