Canon 100D - new babe

Vihdoin se on täällä! Viime päivät onkin mennyt uuden kameran ihastelussa ja tutkailussa! Ja vähän vertaillessa sitä tuohon edelliseen, 1000D'hen. No onhan se silmin nähtävästi parempi niin kuvien laadussa kuin ulkomuodossa.  100D siis vastaa 700D'tä, mutta on pienemmässä koosssa, eli satasarjaisten parhaimmistoa. Halusin pienemmän rungon, jotta sitä on helpompi kuljettaa mukana, jolloin kuvattua tulee enemmän. Nyt se saakin ensitöikseen roikkua mukana koko kesän ja joka paikassa! 

Lyhyesti miten 100D eroaa 1000D'stä; kuvan laatu on parempi, löytyy myös video -toiminto, kosketusnäyttö, näytöllä voi kuvata myös automaatilla eikä vain manuaalilla ja runko on sentin tai puolitoista pienempi kuin järjestelmäkamerat yleensä, mutta näyttö takana on leveämpi. Tässä uudessa on myös kuvanvakain, jota minulla ei aiemmin ollut ja lisäksi lukuisia toimintoja, joihin en ole vielä täysin ehtinyt tutustua. 1000D'tä ei edes myydä enää, vaan sitä vastaa mallit 1100D ja 1200D. Oli jo aikakin saada vähän uudempaa ja parempaa! 

Nyt kun uusi lelu on tutkittu ja testattu niin palaan tähän bloggaamiseen! - M ♥

4 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Nyt aika monessa paikassa kamppiksessa 499€ ja sellainen lahjapaketti kaupanpäälle, missä on mm. seuraavasta Canonin ostoksesta -50€ ja jokin kuvapalvelu käyttöön ym. Normisti kamera lähemmän 800€ :)

   Poista
 2. Minulla on samanlainen ja hyvin toimii! :)

  birdico.wordpress.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep itsekin olen tosi tyytyväinen! :)

   Poista

Back to Top