Juhannustunnelmia


Kiteytän mun juhannusfiilikset näihin kuviin, jotka kuvaa tuota keskikesän juhlaa minusta parhaiten. Joku voisi kysyä, että mikä keskikesä? Vaikka sää ehkä ei ollut parhaasta päästä, niin vielä vähemmän juhannus kaupungissa houkutteli. Oma juhannus vierähti siis ihan perinteisesti mökkeillessä poikaystävän ja tämän sukulaisten keskellä, veneilyn, puusaunan ja grillailun merkeissä. Muurinpohjalettuja, niittykukkia juhannuskokko. Siinä ollaan minusta jo aika syvällä juhannuksen ytimessä kaikkine hyttysineen, vähän kylmemmästä säästä huolimatta! Nyt on kuitenkin ihana palata takaisin kaupunkiin ja blogin pariin.

Toivottavasti tekin nautitte juhannuksesta! - M ♥

8 kommenttia

 1. vau oletpas nätti! tykästyin ihan sikana sun kirjotustapaan, ja banneriin!:)

  VastaaPoista
 2. Milla kameralla sä muuten kuvaat, kun noi juhannuskuvat on todella kauniita, laadukkaita ja ihanan värisiä? Entä editointiohjelma? Tykkään paljon sun blogista, mutta jotenkin ton bannerin tyyli ei iske muhun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvaan Canonin 100dllä, tarkemmat tiedot millä kuvaan löytyy tuolta Who I am? -esittelytekstistä. Editointiin käytän vain picasaa ja vanhaa kunnon painttia. Kiitokset, kaikki ei iske kaikkiin! :)

   Poista
 3. Ihania kuvia! Olispa täälläkin noin paljon kukkia samassa kohdassa. Tekstiä oli ehkä hitusen liian vähän tai enemmän olisin jaksanut lukea (: Kuulostipa ihanalta juhannukselta, letut olis mullekkin kelvannut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tänään ei runosuoni kukkinut niin tekstiä vähemmän, nämä on sellaiset pikaiset moikat, enemmän ajatuksia ja tekstiä aiemmissa postauksissa! :)

   Poista
 4. Ihania kuvia! :)

  Venla.s-89 / Venlanmaailma.blogspot.com

  VastaaPoista

Back to Top