Summer vibes

Täällä ei ole vielä niinkään nähty niitä valokuvia, mitä tavallisesti kuvaan ja mistä minun koko innostus valokuvailuun on lähtenyt liikkeelle. Luonnosta, ehdottomasti. Monet vuodet on tuolla ympäri metsiä ja peltoa kyykitty kameran kanssa mitä ihmeellisimmissä asennoissa ja monet tunnit. Kuvattua on tullut jo n. 5-6 vuotta, muistan tosin jo ihan pienenä napsineeni monta kertakäyttökameran rullaa täyteen! Niitä sitten venailtiin postista malttamattomina. Mutta sanotaan että tuon n. 5-6 vuotta on tullut kuvailtua vähän jollain järjelläkin, eikä napsittu menenään sinne sun tänne. Nämä kuvat on otettu Canon 1000Dllä perus kitillä ja osa Tamron 70-300mm 1:4-5.6 Macrolla. Tähän väliin vielä sanottakoon että uusi ihana Canon tässä suunnitteilla saada pian, mistä olen ehkä enemmän kuin innoissani! Kokosin tähän vähän kuvia parilta menneeltä kesältä, sellaisella hämyisellä kesäfiiliksellä! -M ♥


18 kommenttia

 1. oot kaunis ja toi banneri on ihana! :)

  VastaaPoista
 2. Wau, ihanan tarkkoja ja laadukkaita kuvia. Niin kesäisiä, :---)
  Ihana banneri muuten kans sun blogilla!

  http://essiikaroliina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Onpa ihania ja tarkkoja kuvia, eka kuva on mun suosikki! :)

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia :-) Ite alottelin n 7 vuotta sitten järkkärillä kuvaamisen, mulla oli canon eos 30 D ja aika pian sen jälkeen iskä osti ton 1000Dn. Harmikseni vanha kamera tuli tiensä päähän ja ostin tänä keväänä uuden canonin. Toi samainen Tamronin putki myös löytyi meiltä, mut jostain syystä se hajosi :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Aijaa, harmi ku hajosi, itsellä vielä ihan hyvässä kunnossa. Onko sulla nyt sitten mikä Canon? :) Itselle tulossa Canon 100D, paljon parempi kuin tämä 1000D ja pienempi runko niin kätevämpi kantaa mukana!

   Poista
  2. Mulla on itseasiassa juurikin toi 100D, oon ollut kyllä tosi tyytyväinen, kamera on hyvä ja näppärän kokoinen! :) Sillä on kyllä saanut vanhaan kameraani verrattuna todella hyvälaatuisia kuvia.

   Poista
  3. Jes hyvä kuulla! :)

   Poista
 5. Blogisi sisältää paljon ihania ja hyviä kuvia! Luontoa on ihana kuvata :)
  Ja täytyy kyllä vielä mainita, että olet itse todella kaunis!

  VastaaPoista
 6. Vau mitä kuvia! Myös sun blogin banneri on tosiaan todella ihana! Jään innolla seurailemaan sun blogiasi, taidanpa liittyä lukijaksesikin!

  http://lifeofellii.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! Ja tervetuloa vain! :)

   Poista
 7. Tää postaus sai mut äärettömän positiiviselle mielelle. :)

  VastaaPoista
 8. Tosi ihania kuvia! :)

  http://www.lily.fi/blogit/only-good-vibes

  VastaaPoista

Back to Top