Less is More -luomuluksusta hiuksille

*tuotteet saatu blogin kautta*

Aitoja tuoksuja luonnosta ja luomulaatuista hiusten hellimistä. Less is More -luomusertifioidut hiustenhoitotuotteet tullatupsahti minulle jo jokunen aika sitten! Pahvilootasta paljastuikin ravitsevat shampoo ja hoitoaine, volyymisuihke, suolasuihke ja viimeistelysuihke. Nyt olen näitä hypistellyt, tuoksutellut ja fiilistellyt, joten on sen tuomion aika

Less is More on siis ensimmäinen ammattilaisten käyttöön kehitelty luonnollinen ja luomusertifioitu hiustenhoito- ja muotoilutuotesarja. Less is Moren tuotteet koostuu luonnollisista, uusiutuvista raaka-aineista, jotka on valittu tehokkuuden ja puhtauden mukaan. Tuotteita on saatavilla laajasti joka lähtöön, josta varmasti omansa löytyy jokaiselle. Sarjassa on keskitytty ja pelkistytty olennaiseen, less is more nimenomaan. Pidän sarjan arvoista, jotka perustuu ympäristön kunnioittamiseen, tuotteiden tehokkuuteen ja tuotteen käyttäjän hyvinvointiin. Näitä voi siis käyttää todella hyvillä mielin! Less is More usein kiteytetäänkin näin; käytännöllisyys, puhtaus ja luonnollisuus.MALLOWSMOOTH SHAMPOO & CONDITIONER
Näiden ravitsevien shampoon ja hoitoaineen kyljissä luvataan kiiltoa erityisesti paksuille, kuiville ja pörröisille hiuksille, täällä bingo. Eli juuri sopiva minun hiuksiini! Näistä löytyy vitamiinipitoinen kosteuttava yhdistelmä malvanuutetta, ruusunmarjan siemenöljyä ja neitsytkookosöljyä, jotka korjaavat haurastunutta hiusrakennetta ja ravitsevat hiuspohjaa. Tuotteiden luvataan myös tekevän hiuksista kiiltävät, silkkiset ja hyvän tuoksuiset. 

Tuomio: Ensinuuhkaisulla mieleen tulee juurikin luonto ja ehkä yritit, muttei liian voimakkaasti. Shampoon jälkeen hiukset tuntuu erilaiselta, ei vielä silkkiseltä. Hoitoaineen jälkeen alkaa jo olla aika pehmeä tuntuma! Lopputulokseksi sainkin terveemmän ja ravitumman näköiset pehmeät hiukset, lupaus lunastettu!


ANGELROOT VOLUME SPRAY
Tuuheuden ja pidon maksimoiva volyymisuihke, jes kuulostaa hyvältä! Tämä muotoilutuote sopii kaikille hiustyypeille, vahvistaa, antaa hiuksiin runsautta ja terveen kiillon. Tuote on lämpöaktivoituja, joten föönin alle loistava ja lämmön kautta toimiva. Lupaa boostata tyveä ja antaa pitoa hiustenmuotoiluun. Vaikuttavina aineina ravitseva metsähunaja ja raikas sisilialainen sitruuna, joka löytyy myös sprayn tuoksusta. Spray suihkitaan tasaisesti pyyhekuiviin hiuksiin ennen muotoilua. Föönin lämpö aktivoi tuotteen tehokkaan vaikutuksen.

Tuomio: Raikas ja piristävä, mutta hieman makea sitruunan tuoksu leijailee ympärillä kun suihkin tuotetta tukkaan. Sitten ei muuta kuin fööni puhaltamaan ja harjaamaan. Föönasin pää alaspäin, jolla ainakin vahvasti uskon saavani paremman lopputuloksen ja lisäksi föönaus on minusta jotenkin helpompaa aloittaa pää nurin päin. Olen ihan jopa yllättynyt miten hyvältä hiukset tuon volyymisuihkeen jälkeen tuntuu! Ne on ihanan kevyen ja ilmavan tuntuiset, ja volyymia ihan oikeasti löytyy! Ensimmäinen tyviboosteri joka tuntuu ja näyttää hiuksissa näin hyvältä, uusi lemppari paikannettu. Pienenä vinkkinä muille ja muistutuksena itselle, suihki tuote tukkaan jo kylppärin puolella, jottein olohuoneen lattiasta tulisi tahmainen. Hiukset kuitenkaan eivät tule tahmaisiksi tuotteesta, päinvastoin hiuksiin tulee juuri sopiva pieni pito, mutta pysyy ilmavana ja puhtaan tuntuisena!

ELDERFLOWER SALT SPRAY
Suolasuihkeet on minulle uudempi tuttavuus, joihin olenkin silti jo kovin tykästynyt. Niillä saa pitoa hiuksiin, en tykkää jos hiukset ovat aivan siloisin ja liukkaina liihottelemassa tuulessa, kaipaan rakennetta. Suolasuihkeilla, kuten tälläkin, luvataan helppoa rentoa rantalookia, erityisesti kiva tuote myös nutturoiden ja lettien tekoon. Tämä tuote lupaa myös kosteuttaa, tuuheuttaa ja antaa ryhtiä. Sopii erityisesti hennoille ja suorille hiuksille. Tuote on myös väriä suojaava. Aktiivisina ainesosina on mm. mineraalipitoinen Altaussee vuorisuolavesi sekä viilentävä ja kosteuttava aloe vera. Tuoksu tulee mm. rauhoittavasta ja pehmentävästä seljankukasta. Suihkutetaan kosteisiin tai kuiviin hiuksiin, puristellaan ja pöyhitään hiuksia sormin ja muotoillaan.

Tuomio: Erehdyin ensin uteliaan nenäni kanssa nuuhkaisemaan tuotteen tuoksua suoraan pullosta, ei mikään niin miellyttävä ja hyvin voimakas, mutta suihkaistuna hieman miedompi ja volyymisuihkeen pirteä sitruuna peittää tämän täysin. Pitoa ja rakennetta sai tosi hyvin, muttei kuitenkaan liikaa että tarvitsisi heti päivän päätteeksi pestä pois. Pitää hyvin päivän loppuun saakka, tosi kiva tuote siis, etenkin kesällä!

LINDENGLOSS FINISHING SPRAY
Viimeistely suihke on suunniteltu värjätyille tai muutoin kemiallisesti käsitellyille hiuksille. Tuote on anti-age -vaikutteinen, joten sopii hyvin rasittuneille hiuksille. Antaa kiiltoa ja silottaa huokosia ja vaurioitunutta hiusta. Tuotteessa luontainen aurinko- ja UV-suoja. Vaikuttavina ainesosina tuotteessa on mm. E -vitamiinipitoinen vehnänalkioöljy, joka suojaa UV-säteilyltä ja ravitsee hiuksia tehokkaasti, sekä lääkekasvi kistuksen antioksidanttista ja suojaavaa uutetta. Tuoksua antaa mm. piristävä ja hiuspohjaa rentouttava lehmuksenkukka. Viimeistelysuihke suihkitaan nimensä mukaan viimeisenä joko latvoihin tai koko pituuteen.

Tuomio: Tuoksu on hieman pehmeämpi kuin aiemminpien tuotteiden tuoksut, käy hyvin yksiin volyymisuihkeen sitruunan kanssa. Luonto on aika hyvin läsnä tämän tuoksussa. Antaa mielestäni hyvin pitoa ja sopivasti kiiltoa! Ei valittamista ja aurinkosuojasta erityisplussa!

Tiivistettynä yhtenäinen ja toisiaan hyvin tukevat tuotteet, joilla sain omaan päähäni hyvin kestävän ja varsin miellyttävän lopputuloksen. Ei välttämättä sovi tuoksuyliherkille, sillä tuoksut ovat suht voimakkaita, mutta muuten ihan mahtavat tuotteet. Joillain saattaa olla mielikuva, että luomutuotteet eivät toimisi niin hyvin kuin tavalliset hiustuotteet joista löytyy ainesosaluettelosta ties mitä, mutta minusta nämä toimii paremmin, kuin monet ammattilaishiustuotteet tavallisilta ei-luomu brändeiltä. Näissä on arvot ja tuotteiden tehokkuus kohdillaan, luomuluksusta. Lisää näistä ja muista Less is Moren tuotteista pääset tsekkaamaan esimerkiksi tästä!  Onko teillä kokemuksia Less is Moresta tai suosikkeja muista luomulaatuisista hiustenhoito- ja kosmetiikkasarjoista? - M ♥

12 kommenttia

 1. Tosi mukava blogi sulla :) Ainut asia mikä vähän häiritsee on kirjotusvirheet, joita tässäkin postauksessa oli melkein 10! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ja kiitos palautteesta! Sitä tulee sokeaksi omalle tekstilleen eikä huomaa kaikkia virheitä kun oikolukee. Jotkut sanat tosin saatan tahallani kirjoittaa esim yhteen, oli ne oikea yhdyssana tai ei, jos ne minusta kuulostaa/näyttää yhdessä kivalta :D joitain ehkä ärsyttää.. Korjailin ne mitä tuolta nopeasti bongasin! Täytyy olla tarkempana! :)

   Poista
 2. Moikka, sulle on haaste mun blogissa :-)
  http://beawbe.blogspot.fi/2015/07/the-liebster-award.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Käyn kurkkaamassa, mutta tein juuri tälläisen jo.

   Poista
 3. Moikka Marianne, haaste heitetty sulle! Ylemmässä kommentissa taidettiin heittää jo...

  Linkki haasteeseen! http://elisamartta.blogspot.fi/2015/07/liebster-awards-haaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No moi! Kiitos haasteesta, käyn kurkkaamassa kuitenkin! :) Tämän hetki sitten tein joten jätän tässä vaiheessa väliin.

   Poista
 4. Kylläpäs vaikuttaa kivoilta tuotteilta! Ja mitä tsekkasin tuolta sivulta, niin ei oo myöskään hinnalla pilattuja! Varmaan pitää pistää tilaukseen jossain vaiheessa!

  http://lakkaustavain.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Pääsi ihan mun lemppareiden joukkoon :) Kannattaa!

   Poista
 5. Tällainen blogi on mun mielestäni just täydellinen, jollaiseen haluaisin itsekin yltää. Mistä tillasit nuo tuotteet?
  Olen itse myös kiinnostunut luonnonmukaisten tuotteiden käytöstä, ja koska en ollut aiemmin kuullutkaan näistä Less is more- tuotteista, niin tämä oli mulle aivan uusi juttu. Näin selkeästi kihoitettua arviota on kiva lukea, ja sekin on hyvä, että on niin paljon asiaa niistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, tosi ihanaa kuulla! :) Nämä tuotteet olen saanut Sugar Helsingiltä, omasi voit tilata ja tustua lisää Greenlipsin sivuilta täältä:
   http://www.greenlips.fi/brand/5/less-is-more
   Mukavaa että tälläinen kiinnostaa ja on hyötyä muille! Kiva myös kuulla että näinkin pitkää tekstiä jaksetaan oikeasti lukea ja olla kiinnostuneita! :)

   Poista
 6. Näitä tuotteita myy myös EkoHius Ekokampaamo, Toinen Linja 9. Olen käyttänyt tuota LindenGloss suihketta ja LimeSufflea muotoiluun. Olin 3 viikkoa Kreikan auringossa ja hiukset kiiltää ja voi hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei! Mukava kuulla :) kovassa käytössä nämä tuotteet olleet tälläkin, eikä voi muuta sanoa kuin että kyllä tukka kiittää!

   Poista

Back to Top