Liebster Award -haaste

Sain näitä haasteita niin monia monelta bloggaajalta, että päätin lopulta kuitenkin tehdä tämän! Päätin myös, etten kaikkien haastaneiden kysymyksiin vastaa, sillä muuten tästä tulisi ihan tuhottoman pitkä. Poimin kaikkien haasteista ne parhaat kysymykset, joihin minulla on jotain sanottavaakin.

"Liebster Awardin idea on uusien ja tuoreiden blogien löytäminen ja se, että pienemmätkin blogit saisivat näkyvyyttä. Liebster Award annetaan bloggaajalta bloggaajalle." Sääntönä se, että nimeämällä blogilla täytyy olla alle 200 lukijaa. 

Kiitos Kiia-Sofialle, Mitt Livin Judithille, Jennalle, C'est la Vien Lotta-Nellalle ja Nooralle, jotka heittivät haastetta tänne päin! Näiden tyttöjen blogeja pääset kurkkailemaan kun klikkaat nimestä!


1. Jos sinulla olisi mahdollisuus tehdä nyt mitä tahansa, mitä se olisi?
Juuri tällä hetkellä varmaan jos vain voisin niin, ottaisin ja lähtisin poikaystävän kanssa Lohtajalle pieneen mökkikylään merenrannalle fiilistelemään ja nauttimaan! Sinne kyllä suunnitelmissa lähteäkin vielä tänä kesänä!

2. Mitä arvostat muissa ihmisissä?
Arvostan sitä, että osaa ottaa muut ja muiden mielipiteet huomioon ja että löytyy kunnioitusta kanssa ihmisiä kohtaan. Jos arvostat minua, minäkin arvostan sinua. Arvostan sitä, että osaa kohdella ihmisiä tasavertaisesti ikään, sukupuoleen tai väriin katsomatta. Myös sitä, että osataan näyttää tunteensa niin surun kuin rakkauden. Erityisesti vielä luottamuksen arvoisuutta ja aitoutta.

3. Mitä katsot uudessa ihmisessä ensimäisenä?
Ehkä sitä olemusta ja kokonaisuutena. Sitä fiilistä mikä toisesta välittyy, en niinkään ulkonäöllistä ominaisuutta. Silmiä varmaan. 
4. Mistä unelmoit?
Tämä on aika paha, ja niin perus tälläinen kysymys! Unelmoin siitä, että saan tehdä minulle tärkeitä juttuja minulle tärkeiden ihmisten kanssa. Kokea hienoja juttuja ja paikkoja. Kliseisesti pysyä onnellisena.

5. Unelma ammattisi?
Sellainen missä viihdyn, että saan tehdä sitä missä tunnen olevani hyvä. mutta jossa voin kehittää itseäni. Bloggaamisen jos veisi niin pitkälle, että sitä ammatikseen tekisi niin se kyllä aika hyvin kiteyttäisi kaiken mistä pidän. Valokuvaaminen ja kauneus- ja muotipuoli on ehkä ne tämän hetken ykkösiä. Kosmetologin ammatti siis taustalta jo löytyykin. Meikkaajan ja valokuvaajan töitä tekisin mielläni enemmänkin, vielä kun saisi noita luovempia toteuttaa töikseen! Kiinnostaa myös liikunta- ja ravitsemuspuoli hyvin paljon. Ehkä se tulevaisuus siitä lutviutuu, seuraava etappi on se valokuvaajan ammatti, siinä sivussa bloggaaminen ja jotain pientä tuolta hyvinvointipuoleltakin.

6. Miten kuvailisit itseäsi kolmella sanalla?
Itsevarma visuaalinen optimisti.

7. Miten kuvailisit tyyliäsi?
Rento ja mukava, kuitenkin pyrin siihen että se on huoliteltu ja mietitty kokonaisuus. Usein minut voisi tyrkätä ehkä katumuoti muottiin, mutta toisinaan tykkään pukeutua vähän klassisemmin ja vähän enemmän naisellisemmin. Nämä usein myös yhdistyvät jollain tapaa. Sellainen minun näköiseni omien jujujensa kera. Pyrin siihen että tyyli on kuitenkin raikas, stay fresh.
8. Mikä on kesässä parasta?
Tähän voisin listata loputtoman listan, mutta ehkä tyydyn tiivitämään tämän näin, auringossa fiilistely ja kesäyöt.

9. Millainen olisi täydellinen ilta?
Ensin ehkä jotain hyvää itse valmistelua ruokaa hyvällä porukalla viihtyisässä paikassa. Aurinkoinen sää ja lämmin ilma. Yllä jotain mukavaa rentoa mutta hyvännäköistä. Fiilistelyä ja illan viettoa hyvällä mielellä ja parhaalla porukalla. Ei siihen sen kummempaa tarvita!

10. Miksi bloggaat?
Tähän vastasinkin ihka ensimmäisessä postauksessani, mutta tässä joitain ajatuksiani siitä uudestaan. Bloggaamissa voin yhdistää monet minulle tärkeät ja mieluisat harrastukset, taidot ja mielenkiinnon kohteet. Haluan jakaa valokuviani, ajatuksiani ja fiiliksiäni. Haluan antaa inspiraatiota.

11. Millaisia blogeja tykkäät lukea?
Tykkään lukea aktiivisia blogeja joista näkyy persoona ja blogeja joihin on oikeasti panostettu ja nähty vaivaa. Mietitty sitä kokonaisuutta ja miten sitä toteuttaa. Laadukkaat suuret valokuvat on aika suuri kriteeri. Useimmiten tykkään lukea muoti-, kauneus- tai hyvinvointipostauksia.
Dr.Denim Lexy pants from Garlings // Top from Monki (second hand) // Shoes are Nike Airmax Thea

Tässäpä nämä, seuraavaksi minun tehtäväni on listata tähän bloggaajia, jotka haastaa heidät omilla kysymyksilläni! Kysymykseni kuuluu näin:

1. Miksi aloitit bloggaamisen (ja mitä se on antanut sinulle)?
2. Mitä toivot tulevaisuudeltasi?
3. Kuvaile itseäsi kolmella positiivisella sanalla!
4. Lemppari jäätelömaku?
5. Mitä arvostat muissa ihmisissä?
6. Kuka/ketkä ovat esikuviasi?
7. Mistä saat inspiraatiota?
8. Jos pääsisit nyt ulkomaille mihin tahansa, minne menisit ja miksi?
9. Reppureissaus, kaupunkiloma vai mökkeily järvimaisemissa?
10. Kuvaile tyyliäsi kolmella sanalla!
11. Mitä ostoslistaltasi löytyy vaatteiden ja kosmetiikan osalta tällä hetkellä?

Haasteen minulta saavat KIDULT Noora, All The Little Royals Pauliina, Turning Back Time Vilma, Jenica V. ja Marjukka Katariina! En tuota 11 kasaan saanut mutta ehkäpä se ei haittaa.

Tehtävänä on siis ensin kiittää sitä keneltä haasteen sait ja linkata hänen bloginsa. Sen jälkeen vastaat sinulle laadittuihin 11 kysymykseen, laitat uuden kysymykset ja haasteen eteenpäin 11 bloggaajalle joilla on alle 200 lukijaa, linkkaat heidät ja tietenkin käyt kertomassa heille että heidät on haastettu! Iisihomma, nyt tytöt haastetta eteenpäin! - M ♥

8 kommenttia

 1. Ihania kuvia ja oot tosi kaunis tyttö! :) Itsekin oon tehnyt monia kertoja tän haasteen ja pakko sanoa että nää on aina kivoja :) Tohon 3. kysymykseen olit muuten vastannut hyvin, oon samoilla linjoilla sun kanssa!

  http://kauneudenilluusio.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Kivaa kuulla! :)

   Poista
 2. hehe, itse tulin tänään tuolta Lohtajan Ohtakarista riparilta :D vesi oli kylymää!

  maailmanrannikoilta.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai! :D Lohtaja on minusta ihana paikka, perinteisesti käyty joka kesä ja Ohtakari kuuluu perinteisesti myös kierrokseen! Oma talviturkki lähti jo touko-kesä vaihteessa, mutta ihan sisämaan vesissä :D

   Poista
 3. Rakastuin tähän sun blogin ulkoasuun! Kuvat on hyvälaatuisia ja mietittyjä ja iso fontti selkeyttää postauksia. :) Kiva että olit vastannut tän postauksen kysymyksiin ajatuksella ja moniin vähän pidemminkin.

  http://vaihtoehtoinenuniversumi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi paljon! :) Ihana kuulla että tykkäät!

   Poista
 4. Olipa kiva haaste :)) muutenkin päästä tutustumaan bloggaajiin syvällisempien kysymyksien kautta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kiva että teitä kiinnostaa tälläiset ja tämä oli tykätty! Täytyy jatkossakin toteuttaa jokin samanmoinen :)

   Poista

Back to Top