MAKE-UP IV ''Black Swan''


Pitkästä aikaa meikkihommissa! Jotenkin vapauttavaa, kun saa sutia väriä ihan miten haluaa ja kuinka laajasti haluaa! Siksi rakastankin tätä hommaa. Tämän ballerinatrillerin mustana joutsenena toimi kaunis ystäväni Laura, jolle kuulumisten vaihdon lomassa sudin Black Swanin meikin eilen. En ehkä ole meikin yksityiskohtien jäljen tarkkuuteen aivan täysin tyytyväinen, mutta who cares, tämä on näytösmeikki jonka tarvitsee näyttää virheettömältä vain kaukaa katsottuna ja Laura istuu Black Swaniksi ihan täydellisesti!

Black Swan -meikki on melko nopea ja suht helppokin toteuttaa. Jälkeen päin ajateltuna olisin voinut tehdä tästä tutoriaalin, mutta jos teillä kiinnostusta riittää niin sen ja muitakin meikkitutoja ehdin toteuttaa jatkossa. Youtubesta löytyy näitä jo melkoinen liuta ja hieman erilaisia jokainen, joten sieltä kannattaa hakea mikäli inspiraatio lähti laukkaamaan. Tämä on jo jopa aika klassinen fantasiameikki ja tämä on vain minun versioni siitä.


Pääpiirteittäin meikkipohja on suht vaalea ja kuulas, valkoseksi puuteroitu silmien ja nenän maskin alueelta. Maski on hyvä aloittaa tekemään reunoista, itse tein mustalla Crimasin water-makeup -napilla ja ohuella siveltimellä. Nämä värinapit ovat minulla kovassa käytössä näitä meikkejä tehdessä sekä tämä musta ihan päivittäisessäkin käytössä itselläni eyelinerinä. Muuta silmämeikissä tässä ei juuri ole käytetty kuin mustaa ja valkoista water-makeupia sekä valkoista ja hopeaa luomiväriä. Huulissa tietenkin vahva puna.

Mitä fantasiameikkipostauksia haluaisit nähdä minulta ja kiinnostaako tutoriaalit? Ideoita otan erittäin mielelläni vastaan ja niitä myös toteutan! Muutamia löytyy jo takataskusta, joita toivottavasti pääsen toteuttamaan pian. Noilla Crimasin water-makeup -napeilla luonnistuu myös bodypainting, olisiko siihen teiltä ideoita mitä haluaisitte nähdä? Esimerkiksi jo nyt bloggaamisen lopettanut Saara Sarvas bodypainttasi raskausmasuihin erilaisia ihan mielettömän hienoja kuvia! Jos bodypainting on hämärä aihe, tässä ja tässä vähän tsekkaamisen arvoista materiaalia!


- M ♥

12 kommenttia

 1. WOOW miten upeita kuvia! :)

  https://more-than-we.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Oo vau, tosi upea meikki! :)
  Oma blogini: http://loikkivat.blogspot.fi/?m=0

  VastaaPoista
 3. oi VAU kertakaikkisen upeita kuvia !! ihanan taiteellisia :)

  VastaaPoista
 4. Vautsi, ihan sika hieno! :o

  VastaaPoista
 5. Upea meikki ja hienoja kuvia! :>

  http://kadotettujaruusuja.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. wou tää on makee!! tosi vaikuttava.

  http://kolmekertaakolme.blogspot.fi

  VastaaPoista

Back to Top