Wear all lace

Lacetop H&M // Laceshorts JC // Sunglasses CityVision // Shoes Vans Autentic

Vietin tänään erittäin mukavan kesäpäivän minulle täysin uuden ihmisen kanssa ja aika kuluikin ihan huomaamatta! Se on jännä, miten enää ei edes jaksa jännittää uusien ihmisten treffaamista, niitä kun on tässä lyhyellä ajalla tupsahdellut yllättävän tiuhaankin. Se on jotenkin avartavaa tavata uusia ihmisiä ja kohdata uusia ajatuksia, rikkautta sanoisin. 

Tänään siis pääsin tutustumaan Marjukkaan, erääseen toiseen nuoreen bloggaajaan täältä Jypinkylästä! Kävimme lempparikahvila Coffee Housessa tutustumassa ja vähän juttelemassa bloggaamisesta, jonka jälkeen suuntasimme Harjun kiviportaille valokuvailemaan! Tässä yllä vähän omia lemppareita Marjukan ottamista kuvista minusta. Kuvia oli niin paljon ja niin erilaisia, että päätin julkaista ehkä myöhemmin niitä lisää, jotta tämä postaus pysyisi kuitenkin kuviltaan yhteinäisenä. Silloin pääsette kurkkaamaan vähän maisemia tuolta Harjun huipultakin! Harjun kiviportaat on ihan mielettömän upeat, kannattaa tutustua mikäli ei ole aiemmin käynyt kipuamassa niitä. 

Marjukan inspiroivan suloista lifestyleblogia ja minun hänestä nappaamiani valokuvia kannattaa käydä kurkkailemassa täältä! 

- M ♥
6 kommenttia

 1. Tosi ihana asu ja hyviä kuvia Marjukka on ottanut :)

  http://minunvalokuvia.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Kiva idea yhistää pitsipaita ja shortsit! Niin ihana tuo toppi:) Kaipailisin just jotain valkosta croptoppia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ehkä ei niin tavallista yhdistää pitsinen yläosa ja alaosa, etenkin kun ne on erivärisiä, mutta minä tykkäsin myös :) Croptopit on kyllä omia suosikkeja tällä hetkellä, niinkuin kuvista ehkä saattaa huomata heh..

   Poista
 3. Ihanan nuo shortsit. :) Ostin juuri pari päivää sitten melkein samanlaiset seppälästä, ne on nii kivat päällä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tuollaiset on kyllä ihanat!

   Poista

Back to Top