Beessi beesis

T-shirt from IvyRevel // Pants from H&M // Nike Prioritymid white

Ihana, uusi lemppariasu. Aika simppeli. Uusi raikas teeppari, rakkausvaate. Fresh like uh. Putipuhtaat Niket, niin kotoisat ja hohtaa ihan puhki. Vaaleat housut! Ja vaalea minä. Onpa näissä huono valo. Ja onpa muuten kirjava tukka. Apua. Äkkiä kampaajalle.

Näissä ajatuksissa tuumailin näitä kuvia. Vaatekaappi lopultakin plärätty läpi, iso kasa lähtee myyntiin ja pari pientä kassillista lähti jo roskiin saakka. Mielummin niin, että vähemmän on enemmän ja alkaisi panostaa laatuun määrän sijasta. Inhoan kun kaapit pursuaa, oli sitten vaate- tai keittiönkaappi. Turhat pois vain surutta! Ja heh, uutta kivaa tilalle terkuin minä, jolla juuri napsahti pari valkoista marmori kuosista astiaa H&M Homen ostoskorin kautta tulemaan.

Löysin kaapin perukoilta myös haudattuna ja unohdettuna nämä beessit housut! Muistan suurkuluttaneeni näitä ehkä pari vuotta takaperin, jotenkin ne sitten jäi ja nyt ne on takaisin. Silloin kulutin puhki myös valkoisia tennareita, niitä oli jo ikävä. Tuntuu niin omalta heti saada nämä uudet valkoiset ihanuudet jalkaan! Lookkia päivitellään hiustenkin puolesta taas, tukkatohtorille varattu aika ensi viikolle, sopivasti ennen reissua. Määränpää onkin jo päätetty, sen verran voin paljastaa, että siis ihan kotimaassa pysytään. Siellä sitten ajattelin kuitenkin hyödyntää vihdoin myös tuon Canonin videotoimintoa! Mitä tykkäätte asusta ja miltä videomatsku kuulostaa?

- M ♥

12 kommenttia

 1. Todella simppeli ja silti siinä on sitä jotakin! Ilmota ihmeessä mihin viet niitä myyntiin, voisin käydä kattomassa jos jotakin nappaisin matkaan - blogituttujen kirppiskasseista on ennenkin löytynyt ihan törkyupeita kamoja! :)

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustakin! Kiitos :) Jees täytyy ilmoittaa! Se on ihan totta, että niistä yleensä tekee tosi hyviä löytöjä!

   Poista
 2. noi kengät on kyllä kivat, vähän saman tyyliset ku air forcet mutta sirommat ja nätimmät :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Samaa mieltä, ja sellaisia juuri hainkin!

   Poista
 3. aahh ainaku nään noita valkosia Nikejä nii tuun hulluksi.. Haluaisin itsekki!! :D Vanssit on ainaki toistaseksi ajanu saman asian muttaku.. :D ihanat kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah :D Ei muutakkun kenkäkauppaan! Nämä oli tosi halvat, siihen nähden että olin varautunut maksamaan Nikeistä yli satasen, nämä oli vain 60e :) Vanssit täälläkin toiset lempparit! Kiitos!

   Poista
 4. Ihana asu :3

  http://millakaroliinas.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Tosi kiva ja simppeli asu. Kokonaisuus toimii tosi hyvin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mukava kuulla että pidät myös! :)

   Poista

Back to Top