Blogimiitti @ Vila Tampere


Tähän viikkoon on sisältynyt paljon uusia ja vähemmän uusia tyyppejä, monia uusia mielenkiintoisia paikkoja ja paljon paljon kameroiden räpsintää ja inspiraatiota. Itseasiassa aika paljon myös shoppailua.

Keskiviikkona suuntasinkin kohti Tamperetta ja siellä pääsin Koskikeskuksen Vilaan bloggaajien private shopping nightiin kymmenen muun upean bloggaajan kanssa! Pari tuntia shoppailua hyvällä jengillä, kuvien napsimista, syysmalliston tutkailua ja sovittelua skumpat kourassa. Ei paha, vai mitä? Vilan syysmallistosta löytyy tänä vuonna kaikille jotakin, takkia on lyhyttä ja pitkää, vaatteita väljempää ja tiukempaa, pehmeää ja kovaa. Tietysti paljon pehmoisia neuleita ja ihania murrettuja sävyjä, niinkuin syksyyn kuuluu. Tekoturkista ja yhdet nahkaa ulkomuodoltaan muistuttavat housut, jotka itseasiassa lähti kassan kautta kotiin saakka useammallekin meistä. Ehkä yhdet maailman mukavimmat ja joustavimmat pöksyt, jotka sopii täydellisesti toissapäivänä Seppälästä nappaamani valkoiset pörrön kanssa. Ainut asia mitä jäin itse tältä mallistolta kaipaan, oli vaaleammat ja valkoiset neuleet. Muuten vaikutti hyvältä, omaan makuun sopii ehkä enemmän sellaiset Vilan simppelit kauniit perusvatteet, kuten neuleet ja housut. Ne on sellaisia vaatekaapin kulmakiviä ja arjen pelastajia.

Kiitos ihanalle Jenicalle, joka tämän järjesti meille, kiitos muille bloggaajatyypeille ja tietenkin Vilan henkilökunnalle kivasta illasta! Tästä vielä pääsy tsekkailemaan muiden tyttöjen blogit: Jenica V, A Little piece of heaven, Janina Koskenniska, She likes to laugh, Saijis, Iikkuuu, Leather and Lingerie ja Rosalienism

Rentoa sunnuntaita! Minulla se jatkuu Snickers ja Mars -raakapatukoiden visoinnin ja maistelun merkeissä... - M ♥

4 kommenttia

 1. Ihana blogi sinulla :) luxus päivä teillä Vilassa.

  VastaaPoista
 2. Vautsi miten kivoja kuvia! Noi 'villapaidat' näyttää niin houkuttelevilta, kun tänääkin oli ulkona niin kylmä että tollaiseen olisi ihana pukeutua atm! Tosi kiva ja pelkistetty blogi sinulla! :) Hyvää syksyä sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) No niin niimpä! Ihanaa syksyä sinullekin! :)

   Poista

Back to Top