Ihana nudepuna


Yleensä olen ihan haltioissani täyteläisen punaisista huulista, vadelma on kestosuosikki. Murretut sävyt taas tuo fiilistä syksyisin. Nyt kuitenkin jätän ne tummat punat hetkeksi mielestäni ja keskityn tänä nudeen minulle ihan uuteen ihanuuteen.

Välillä on vain niin ihanaa vaihtelun vuoksi laittaakin jotain vaalempaa ja neutraalimpaa, kuitenkin on kiva että huulissa on jotain. Nudepuna on hyvä luottotuote arkeen, varsinkin jos vierastaa kirkkaita sävyjä huulissa, mutta kaipaa huoliteltua lookkia. Itse oon tähän mennessä vierastanut ruskean sävyisen näköisiä punia, mutta huulille laitettuna ne toimiikin tosi hyvin! Aina kannattaa kokeilla jotain sellaista, mitä ei välttämättä tulisi ajatelleeksikaan. Pätee niin vaatteissa kuin huulipunissakin. Saatat rakastua.

Tämä nudelöytö on Lumene Raspberry Miracle Lipstick sävy 02 Midsummer/Keskellä kesää. Lumenen huulipunista tykkään muutenkin, tän hetken yksi suosikki onkin Lumenen syyssävyistä yksi. Muutaman sävyn luultavasti esittelenkin tässä syksyn aikana. Huulilla niin hyvän tuntuiset. Tiedät sen tunteen, että huulipuna kuivuu huulille ja huulet menee ihan ruttuun? No näissä ei ole sitä ongelmaa! Huulia hyvin kosteuttavat punat täydellisillä sävyillä, mitä sitä muuta syksyyn toivoisikaan?

- M ♥

18 kommenttia

 1. Oih, näyttää tosi kivoilta ja luonnollisilta : )

  ❀Cinderella Days❀

  VastaaPoista
 2. Vaikka itse melko harvoin huulipunia käytänkin, niin voisin kyllä itsekin ostaa kyseisen punan, on nimittäin tosi kivan näköinen huulissa! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! Just loistava myös niille ketkä ei niinkään huulipunia harrasta! Luonnollinen ja huoliteltu! :)

   Poista
 3. Oi miten ihanan sävyinen puna, voisi harkita kyseisen tuotteen hankkimista! :D

  http://viiviviljaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ja suosittelen, ihan loisto!

   Poista
 4. Ihana blogi sulla! Tykkään tosi paljon noista isoista kuvista ja tavasta, miten kirjotat tätä blogia :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi paljon sulle! Ihana kommentti! :)

   Poista
 5. Wau, sulla on ihan huippu blogi ! Erityisen paljon tykkään noista sun kaikista kuvista :) Täytyy kyllä jäädä seurailemaan :)

  http://www.lifestylefortomorrow.blogspot.fi/?m=1

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos superisti! Tosi kiva kuulla että tykkäät ja tervetuloa seurailemaankin! :)

   Poista
 6. Itse ostin tuon samaisen punan muistaakseni viime syksyn aikoihin, ja tykkään myös kovasti! Varsinkin koostumus on juuri sellainen ihanan pehmeä ja kosteuttava :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heii loistavaa! Jep, koostumus on kyllä ihana! :)

   Poista
 7. Vautsi, ihan täydellisen näköinen puna! Sopii sulle tosi hyvin, täytyy varmaan käydä itsekin katsomassa jos tuota löytyisi vielä :-)

  throughkarlaseyes.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle! :) Luulisin ainakin löytyvän!

   Poista
 8. Oi miten kivan sävyinen! Mä en itse osaa oikein käyttää huulipunia, mutta toi on niin kivan luonnollinen, että pitää käydä katsomassa tätä kaupasta! Tää sun blogi on muuten tosi kiva, kirjotat hyvin ja kuvatkin on aina hyviä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustakin! Jep, tämä voisi olla sopiva puna siis sullekin! :) Kiitos tosi paljon, ihanaa kuulla että viihdyt blogissani!

   Poista
 9. Kylläpä muuten on ihanan sävyinen huulipuna! Pakko yhtyä edelliseen kommentoijaan, että itsekin ihan surkeana huulipunan käyttäjänä voisin jopa harkitakin moisen hankintaa. Kiitos siis tästä vinkistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on! Jes, täähän on siis sitten kuin luotu sulle(kin)! :) Kivaa kuulla, että teistäkin ihana sävy ja hyvä kun vinkkasin!

   Poista

Back to Top