Mitä kuuluu?Tässä kohtaa piti olla asukuvia, mutta ei ole. Vain minä istumassa aamutuimaan kasvimaan pielessä teemuki kädessä, suunnittelemassa tulevia viikkoja. Vietän viikonloppua taas pitkästä aikaa landella. Täällä on varsinkin syksyisin ihana tunnelma. On yön jäljiltä kostea nurmikko ja hipihiljainen oma rauha. On kasvimaa jossa on nätti rivi punajuurta ja porkkanaa. Tässä piti lukea jokin fiksu kirjoitus jostain tärkeästä aiheesta. Mutta ei lue, vain höpinää ja fiilistelyä syksystä. Vähän siitä, mitä minulle kuuluu.

Välillä on itseasiassa ihan hyvä pysähtyä ja kysyä sitä itseltään. Joskus se unohtuu. Minulle kuuluu puolukkaista raakakakkukokeilua ja paljon paljon suunnittelua tulevalle kuukaudelle eteen päin, liittyen monenlaisiin juttuihin. Tuntuu tosi rauhalliselta ja levolliselta suunnitelmien paljoudesta huolimatta, mikä on ihme. Ehkä se on tämä syksyinen rauhoittava miljöön tai käynnissä oleva Unelma Itsestä -valmennus, joka saa pohtimaan ja laittamaan asioille uutta näkökulmaa.

Ehkä se on sitä, että hymy nostaa suupieliä jo onnistuneesta aamiaismunakkaasta. Paprikaakin tuli juuri sopivasti väliin. Ehkä se on vähän sitäkin, kun voit kurkata peiliin ja ajatella, että tässä huulipunassa minun huulet näyttää kyllä aika ihanilta. Ja sitä, että annan itselleni luvan ajatella niin. Sitä, miten yksi rapsutusta toivova selälleen kierähtävä koirakaveri saa unohtamaan kaiken muun. Sille riittää melko vähä, mutta yleensä sitä vaatii itselleen siihen enemmän, vaikkei siihen loppupeleissä tarvitsisikaan sen kummempaa.

Ehkä sitä, miten toisen pelkkä ilme ja kosketus saa siristämään silmiä naurusta. Ja sitä, kun ei haittaa, vaikka toinen nukahtaa kesken sovitun leffaillan. Vaan on aika kivaa, kun voi katsoa leffan rauhassa itsekseen loppuun ja silittää nukahtaneen päätä. Sitä kun vain istuu ja katselee tyhjää, mutta silti hymyilee. Tätä se varmaan on, hifistellyin mielikuvin tai ilman, onnellisuus nimittäin. Ja sitä minulle kuuluu juuri nyt!

- M ♥

16 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! :) Näistäkin teen vielä erikseen postausta sitten kun kynnet on kasvaneet vielä hitusen verran!

   Poista
 2. ihania ja kauniita kuvia aina <3

  VastaaPoista
 3. Ihana postaus! Tästä tuli jotenkin niin hyvä fiilis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Ihana kuulla! :)

   Poista
 4. Oot kyllä niin kaunis :')
  http://kauniitaamut.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Mäkin iski silmäni sun kynsiin :) postausta odotellessa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä luvassa toivottavasti pian ;)

   Poista
 6. Hehe mäki ihastuin nuihin kynsiin! Ja hei, aamutee on parasata, mitä on keksitty heti hapankorppujen jälken aamuihin :3

  maailmanrannikoilta.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa kuulla! :) No niin! Vitsit siitä on pitkä aika kun oon viimeks syöny hapankorppuja.. Täytyy varmaan lähtee kauppaan! :D

   Poista
 7. Aww, ihanat noi sun kynnet tossa ekassa kuvassa. Miten/millä oot tehny ne? Itseäni hirveästi "haluttaisi" tehdä kaikkia kynsikoristeluita näihin mun tynkäkynsiin, kun ei pysty oikein tallilla pitämään mitään rakennekynsiä (kokeiltu on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle! Mäkin tykkään! Näistä tulee siis postausta ihan erikseen vielä kunhan nää vielä ihan millin kasvaa :D Näihin kuitenkin tarvitset vain valkoisen, harmaan/mustan, läpinäkyvän kynsilakat, vettä ja hiuslakkaa.. ;) Pysy kuulolla!

   Poista

Back to Top