Peplum for fall

Peplum shirt from H&M // Dr.denim Lexy jeans from Carlings //
 Bag L.Credit // Shoes NLY Trend

Luulin, että peplumit olisi minun osaltani jo ohi, mutta tämä yksilö osui silmiini kaupan hengarissa heti ja sai minut taas kallistumaan peplumin puolelle. Tosi hyvän tuntuista paksumpaa kangasta ja vaikuttaa hyvälle, vaikka Hennesiltä onkin. Tosi ryhdikäs ja naisellinen. Sopii siis päiväkäyttöön, mutta myös iltaan! En tiedä miksi näissä kuvissa näyttää tältä väriltä, mutta todellisuudessa on ihanan syksyinen viininpunainen ja mun naama vähemmän kalpea heh. En kestä kuinka ihana tämä on pitkien saappaiden kanssa pudonneiden lehtien keltaiseksi värittämällä kadulla... Hiukset ja ripsetkin mintissä taas (kiitos Sara!) ja ollaan ihan ready lokakuuhun!

Uppoaako teille peplumit vielä? - M ♥

16 kommenttia

 1. AIVAN TÖRKEÄN UPEA!! Toi väri yhdistettynä hopeaan on ihan unelma, sitten vielä peplumina niin oijoi :)

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon sinulle! Tästä voin päätellä, että kyllä peplum uppoaa ainakin sinuun! :D

   Poista
 2. Sä olet kyllä niin nätti, että kaikki sopii sulle! :) <3 Tällaset naisellisemmat kuin sit vähän rokahtavammatkin ja rennommat -jotenkin itsestä aina tuntuu tosi vieraalta "vaihdella" tyylejä, mut sulle kyllä sopii kaikki! Jotenki tosi kiva kissamainen fiba tässäkin lookissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana! <3 Oon sitä mieltä, että minkä tyylisistä vaatteista vaan voi tehdä oma näköisen ja itselle istuvan. Oma tyyli just kulkee välillä vähän laidasta laitaan, mutta pidän siinä aina jonkun oman jutun, et se näyttää silti omalta. Joistakin ehkä kuulostaa mun adidas -sporttilookkien jälkeen hassulta, että rakastan bleisereitä ja naisellisia vaatteita muutenkin! :D

   Poista
 3. Itse olen täysin rakastunut peplumeihin, ja kyseinen takki on itsellä ostoslistalla :) Sopii sulle todella hyvin ♥

  VastaaPoista
 4. Voi ihana Marianne! Emmä enää voi ees kehua liikaa, kun sun kuvat on aina vaan niin ihania ♥ ps. tuo takki on jumalainen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon paljon! ♥ Piristyskommentti ♥

   Poista
 5. Tykkään sun hiuksista ihan mielettömän paljon!

  VastaaPoista
 6. Voi eiii älyttömän upea pusakkatakki, istuu ihan täydellisesti sulle! ♥_♥ Pakko saada tuo nytjaheti:D Ja sun hiukset ihan mahottoman ihanat. Tämä look sa kyllä kymppipisteet multa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, mäkin olen tähän ihan ihastunut! Kiitän <3

   Poista
 7. Super kiva asu! Sopii sulle täydellisesti <3

  VastaaPoista
 8. Vitsi sulle sopii peplumit hyvin. :) Itse oon niitä muutamia hamstrannut kirppikseltä, mutta silti ne on jostain syystä jäänyt käyttämättä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! :) Ehkä ne vielä käyttöön päätyy, joku päivä päätät vetäistä päälles!

   Poista

Back to Top