Barre ja pari sanaa treenistä

Sport jacket from H&M // Tights Gina Tricot // Scarf Lindex // Nike Air max Thea

En ole täällä blogissa kovin paljoa liikkumiseen ja omaan sporttailuun liittyviä postauksia kirjoitellut, joitakin kysymyksiä omasta treenistä olen kyllä saanut ja niitä saa toki esittää jatkossakin. Liikunta on kuitenkin tosi iso pala omaa elämää ja oon aina tykännyt liikkua kaikella tavalla. Ihan huippua onkin se, kun melkein takapihalta pääsee suoraan lenkkipoluille metsään ja talvella vaikka laduille ja luistelemaan. Jalkapallokentät ja kaukalot löytyy myös ja eikä hirvittävän kaukana ole Crossfit -laitteetkaan pienessä puistossa kaikkine vempeleineen. Ja siis tämä kaikki alle kilometrin säteellä kotiovesta, ei tätä tule välttämättä edes ajatelleeksi, miten paljon mahdollisuuksia liikkua löytyy ihan nurkan takaa. Kaikenlaista tulee harrasteltua, mutta usein mut kuitenkin löytää salilta treenailemasta, voimajoogasta tai tanssitunneilta. Nyt sainkin myös hiljattain mahdollisuuden päästä kurkistelemaan SATS ELIXIAN uutuus tunteja!

Joku on ehkä kuullut Barresta. Tästä kiinnostavasta uudesta treenitrendistä, joka on aika haipissa tuolla maailmalla ja rantautuu juuri tänne kotopuoleenkin. Barre on saanut innoituksensa balettitangolla, eli barrella tehdyistä liikkeistä. Liikkeet Barressa on kuitenkin voimaharjoittelua eikä niinkään tanssillista. Siinä on vain baletin omaisia liikkeitä lihaskuntona ja se onkin yllättävän tehokasta ja raskasta. Aika simppeliä, nopeasti opittavaa ja hauskaa, mutta voin sanoa, että ainakin minun pakaroita ja pohkeita poltteli tämän tunnin jälkeen! Varmasti kävisin jatkossakin piristämässä omaa treeniä Barrella jos vain omalta salilta löytisi sellainen vaihtoehto!

Toisena uutuutena SATS ELIXIAlla on Yoga for Athletes, eli joogaa vähän simppelimmin, tehokkaammin ja hengittely ja muu hengellisyys jätettynä pois. Varmasti siis monen mieleen ja tekee kropalle hyvää, sillä se kehittää kestävyyttä ja voimaa. Pääsin myös tätä kokeilemaan ja oli yksi kivoimmista joogatunneista joilla olen ollut, sillä minäkin ennemmin teen niin, että liikkeet jossain tuntuukin ja antaa haastetta itselleen, kuin että jään matolle hengittelemään ja laskemaan neljään. Voisin siis niitä, ketkä eivät joogasta juuri tämän mystiikan vuoksi ole välittänyt, kehottaa kokeilemaan tätä tuntia ja tänne voi myös raahata sen oman kullan, sillä sopii miehillekin vallan hyvin!

Tykkään kokeilla kaikkea uutta ja jännää, seuraavana testilistalla onkin ilmajooga! Sitten ollaankin jo jännän äärellä, haha. Miten sä tykkäät liikkua? Ootko sinä testannut jo Barrea tai tuota ilmajoogaa?
 - M ♥

Psst hurjan hurjan suuri kiitos uusille ja vanhoille lukijoille, en olisi uskonut, että teitä on näin lyhyessä ajassa yli kahden sadan!! Stay Fresh on nyt ehdolla Indiedaysin Blog Awards -kilpailussa LOOKBOOK -sarjassa, ja olen tuhannesti kiitollinen kaikille ketkä käyvät siellä minulle äänensä heittämässä! Äänestämään pääset tästä tai tuolta sivupalkista! xxx
12 kommenttia

  1. Kuulostaspa siistiltä toi Barre-treeni! Itse balettia harrastaneena olen kiinnostunut kaikesta vähänkin tanssillisesta urheilusta! Myös ilmajooga on varmasti kokeilemisen arvoista, ja on kropalle tehokasta!
    Kiva postaus! ❤
    http://nooralinneaasblogi.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä sellainen että kannattaa käydä testaamassa jos mahdollisuutta on! Se vois olla hyvä! :) Niimpä, oon ihan innoissani siitä! Kiitos, kiva kuulla että tykkäsit! ♥

      Poista
  2. Kiva postaus! Olisi mukavaa päästä kokeilemaan uusia lajeja, mutta täälläpäin ei tuollaisia taideta järjestää :(
    http://minunvalokuvia.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Voi harmi, pitää mennä itse rohkeasti kysymään josko pääsisi testaamaan ja jos ei omalta paikkakunnalta löydy niin sitten vaikka lähimmältä jolla on! On kyllä kivaa päästä kokeilemaan kaikkea ja tutustumaan uusiin juttuihin.

      Poista
  3. Tosi kivoja kuvia! Oot todella kaunis. :) En oo ite kovinkaan liikunnallinen ihminen, joskus tulee käytyä salilla. Oon yrittäny tehä siitä tavan, mut jotenki aina vaan lipsuu... :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Pienestä on hyvä aloittaa ja miettiä se niin, että se ei ole mikään kuuri/dietti vaan kyse on elämäntavasta! Silloin siinä pysyy mielestäni varmemmin kiinni! :) Tsemppiä sinulle!

      Poista
  4. Toi Barre kuulostaa kyllä siltä et kävisin jos mahdollisuus vain olisi! Ois niiiin mun juttu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli kyllä huippu kivaa ja tehokasta! En yhtään ihmettele sen suosiota tuolla rapakon toisella puolella! :)

      Poista
  5. Kivoja kuvia ja noi lenkkarit on yli ihanat!!

    VastaaPoista

Back to Top