Cool cooler coolest

Urbanclassics jacket & Adidas Originals denim t-shirt from DefShop (gift/saatu) / Dr.denim Lexy jeans from Carlings / Nike Priority mid from Stadium
Marraskuu lähenee ja sen kyllä tuntee. Nyt voin olla kiitollinen tästä takista, niin sopivan lämmittävä. Sormet vain aivan kohmeessa, mutta aurinko sentään näyttäytyi piristämään fiilistä. Näitä päiviä lisää. Havahduin siihen, että se aurinko katosi kyllä taivaalta jo viiden aikaan. Mitäs himpsuttia, joko sitä alkaa talvi kurkistella nurkan takana. Viimeinen maanantai ja talviaikaan siirrytty. Vaikka maanantaissa ei mielestäni mitään vikaa sinänsä olekaan, niin tämä maanantai vaati kyllä vähän lohtujätskiä. Benkku Jenkun jälkeen kaikki näyttää taas paremmalta ja tuntuu, että ei se tuleva hetkellinen pimeämpi kuu menoa haittaa. Marraskuulle pitää näyttää kuka on pomo ja valaista hämärää kynttilän valolla. Levittää vain vielä pikkuisen kirkkaampaa huulipunaa ja hymyillä aavistuksen leveämmin. Sinulle, kadulla tuntemattomalle, hyvälle ystävälle, kaikille. Mä aion ainakin.

- M ♥

12 kommenttia

 1. Oi että kun tää takki ja paita sopiikin sulle kuin nappi silmään! (Mikä ihmeen sanonta toi muuten on...!) Ja hiffasin eilen itsekin että aurinko oli jo laskemaan päin kun hiukan jälkeen neljä työpaikan ovesta kävelin ulos, iski pieni epätoivo! Kynttilät ja D-vitamiini pelastaa, siihen luotan!

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! :) No jep, toivotaan että aurinkoa kuitenkin riittäisi vielä pitkälle!

   Poista
 2. Vitsi miten ihana asu ♥ Toi takki on kyllä ihan huippu !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Tykkään ihan hulluna itekin!

   Poista
 3. Ooioi mullekki on tulossa tuo sama takki ja en malta oottaa;) Tosi kivannäkönen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo kiva kuulla! No tää oli ainakin mulle kyllä ihan odotuksen arvonen! Kiitos! :)

   Poista
 4. Tosi ihana takki! Tekstikin oli hyvin kirjoitettu, antaa voimaa marraskuulle :)
  http://minunvalokuvia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. oi iha täydellinen paketti ! nii hyvännäköne toi takki ja addun paita!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö! Kiitos, kiva kuulla että tykkäät myös! :)

   Poista
 6. Pakko sanoa, että tää on mun tän hetken ehdoton suosikkiblogi! Sulla on uskomattoman makee tyyli ja ihanaa kun postailet muustakin kuin pelkästään asuista ja ostoksista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ää kiitos niin paljon! Ihanaa kuulla, että on sun mieleen! Tosi piristävä kommentti, kiitos siitä! :) Just nää kommentit on tän koko homman suola ♥

   Poista

Back to Top