MARBLE NAILS


Kuten joku ehkä on saattanut huomata, että täällä ollaan melko hulluna marmoriin ja haluaisin vuorata sillä koko kämpän lattiasta kattoon jos voisin, mutta jatketaan tätä hullutusta kuitenkin omista kynsissä nyt ensin!

Vesimarmorointia voi tehdä aika monella tavalla, nyt tein tällä tapaa, joka on oma suosikki! Tarvitset haluamasi pohjalakan kynsiin, yhden tai pari haluamaasi kynsilakkaa marmorikuvioon, päällyslakan, kipon vettä, hiuslakkaa, teippiä ja kynsilakanpoistoainetta. Vähän myös kärsivällisyyttä ja hermoja.


Siisti ja viilaa kynnet ensin ihan tavalliseen tapaan ja lakkaa kynnet pohjalakalla. Minä käytin läpikuultavaa Trindin Nail Repair Natural -lakkaa, joka on kynsien kasvattamisessa mun oma luottotuote. Eh, kunhan muistaisi käyttää useammin. Pohjan marmoriin tein valkoisella ja käytin Gina Tricotin valkoista lakkaa, joka on sieltä halvimmasta, muttei ehkä laadukkaimmasta päästä. Toimii kuitenkin paremman puutteessa. Kun nämä lakat on kuivuneet, sitten vain teippiä sormenpäihin, kuten alapuolella olevassa kuvassa näkyy. Se ei ole välttämätöntä, mutta homma on huomattavasti siistimpää kun tämän tekee.


Tiputa vesikippoon pisara haluamaasi kynsilakkaa josta tulee kynsien marmorikuvio. Itse käytin IsaDoran Wondernail 517 Urban green (gift) sekä Art Clubin hopeaa kynsilakkaa. Kun olet tiputtanut pisaran lakkaa vesikippoon se näyttää leviävän sinne, siitä kuitenkin muodostuu kuvioita kun suihkautat sitä hiuslakalla. Sitten vain kastat kynnen haluamaasi kohtaan ja siirrät esim. cocktailtikulla muun lakan syrjään, ettei se keräänny sormenpäähän sotkemaan. Sitten vain nostat kynnen ylös ja teet uudelleen.

Aina nuo kuviot ei mene ihan putkeen, hermoja kiristää ja vettä täytyy kipossa vaihtaa, mutta se fiilis kun se kuvio onnistuu on niin hyvä, että kyllä sen taistelee siihen! Omat kuviot on aika hentoja, koska halusin, että yleisilme on kuitenkin valkoinen, tämän voi tehdä tietenkin ihan niinkuin fiilikseen sopii. Lopuksi teipit pois, itselläni olikin sen verran hyvät teippaukset, ettei kynsilakanpoistoainetta paljoa tarvittu. Vielä päällyslakka pitämään kuvion paikoillaan ja kestävänä! Ready!

Mitä tykkäätte? Onko siellä muita marmoriin hullaantuneita? - M ♥

13 kommenttia

 1. Tota Ginatricotin kynsilakkaa on myrkyllistä hengittää, jostain muistan lukeneeni näin...
  Mutta se ei ollut pointtini, vaan se, että kauniit kynnet! Itselläni ei riittäisi kärsivällisyys. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo! :o Hyvä tietää! Ei tuota tuskin tule enää ostettua muutenkaan, ei oikeen laatu natsaa.. Mutta kiitos paljon! :)

   Poista
 2. WOW mitkä kynnet! Pakko kokeilla tuommoisia marmorikuvioisia kynsiä, sillä oon itsekkin hullaantunut marmoriin :)
  pinkxpineapple.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kiva kuulla että tykkäät myös! :)

   Poista
 3. vau todella upeet kynnet !!!

  VastaaPoista
 4. Tosi hienot kynnet!! Täällä kans joka on hullaantunu marmorikuvioon. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitos! Jee kiva kuulla etten oo ainut ihan lääpälläni tähän! :D

   Poista
 5. Upeat! Heti kun saan taas nämä nysäkynnet kasvatettua (kaikki katkesi päivä toisensa jälkeen...!!) niin menee testiin - ja tosi hyvä tuo teippausidea, itse olisi vaan leikkinyt kynsilakanpoistoaineella turhautumiseen asti :D

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Itsekin täällä taistelen sen puolesta ettei nämä lohkeasi... Joo noi teipit on tosi kätevät ja säästää vaivaa sitten siinä putsailussa!

   Poista
 6. Apua kuinka ihanat! Rakastuin heti näihin. Kiitos tästä postauksesta, menee pian kokeiluun <3

  VastaaPoista

Back to Top