Mitä on olla itsevarma?


Veikkaanpa, että monelle on tuttua se tunne, että pitäisi olla jotain vielä lisää. Vielä vähän nätimpi ja hoikempi, kurvikkaampi ja timmimpi. Parempi. Jotain korjattavaa varmaan löytyy jokaisesta omasta mielestään ainakin ja itse on itselleen kriittisin. Mitä jos ollaankin just hyviä jo nyt? Jep, se riittää.

Millainen ihminen on itsevarma, mitä se edes tarkoittaa? Ehkä sitä, että oot mielestäsi varsin mahtava tyyppi, siitä huolimatta vaikka sinulla on vähän höröttävät korvat ja vino nenä. Ehkä vähän ärräkin rohisee puheessa, mutta entäs sitten. Pidät itseäsi kauniina vaikka sinulla voisi ehkä olla jonkun mielestä epäsopusuhtainen kroppa, koska sinulla on leveä lantio ja pienet rinnat jotka ei vain sitten kasvaneetkaan vaikka ikä lähestyy pariakymppiä ja pienenä niin luuli vielä käyvän. Et myöskään piilottele hymyäs, vaikka kulmahampaissa on ala-asteen hammaskiskovuosien jättämät pinttymä jäljet, vaan hymyilet siitä huolimatta niin isosti kun lähtee.

Kaikki ne sun hyvät puolet ja ihana persoona kumoaa ne pienet virheet, joita ei edes voi virheiksi kutsua. Nämä edellä mainitut seikat tekee minusta minut, ainutlaatuisen ja ihanan just tälläisenä niistä huolimatta. Tai ehkä jopa niiden ansiosta! Kauneus ja viehättävyys ei ole noista riippuvainen, se on hyvä pitää mielessä. Minua inspiroi Unelma Itsestä -valmennus tuumimaan näitä asioita, se unelmaminä voi muuttua kun tajuaa, että se lähtee sisältä päin eikä peilistä.Se on siis sitä, että kannat ne kaikki niin sanotut epäkohdat pää pystyssä ja hymy kasvoilla. Tyytyväisenä siihen mitä oot. Itsevarmuus on siis sitä, että pitää itseään ihanana, kauniina ja ennen kaikkea arvokkaana juuri sellaisena kuin on, katsomatta muita kuitenkaan koskaan alaspäin. Itsevarma ihminen ajattelee, että ne kaikki muut on yhtä mahtavia myös, ihan niin kuin itsekin.

Aidot ihmiset viehättää ja on niitä kauneimpia. Ja mikä parasta, siihen pystyy kuka vaan.

xxx - M ♥

16 kommenttia

 1. Tykkään paljon tosta uudesta bannerista! Kirjotit tän postauksen myös tosi hyvin, tykkään ja sun kuvat on aina niin valoisia! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Jenni! Ihana kuulla! :)

   Poista
 2. Ihana lukea sun tekstiä blogissa, olet hyvä siinä kyllä :) !!!!

  VastaaPoista
 3. Wou nyt on kyllä mielenkiintoinen blogi ja just sitä mitä hain! <3 Jään ehdottomasti lukijaksi! Ensinnäkin oot ihan hurjan kaunis & kaikki sun blogis kuvat on just sellasia ihanan raikkaita ja hyvälaatuisia mitä on kiva katella! Täältä löytyy paljon kauneusaiheisia vinkkejä, mutta myös tälläistä syvällisempääkin pohdintaa! VAU!

  http://viiskyttieta.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voii ihana kuulla ja kiitos paljon paljon! <3 Tervetuloa vain seuraamaan! :)

   Poista
 4. Ihana banneri!! <3 tosi hyvä teksti ja oon samaa mieltä. Musta tuntuu, et tossa kehittyy iän myötä. Silti edelleen mulla on kausia, et oon tosi tyytyväinen itseeni ja sitten taas niitä epävarmuuden aikoja.. Pitäis vaan olla vertailematta itseään muihin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! <3 Niinhän se on, ja varmaan kaikilla on välillä sellasii kausia mutta ne menee (toivottavasti) onneksi ohi! :)

   Poista
 5. Ihanasti kirjoitettu postaus ♥ Niinhän se yleensä on, että itsessään näkee usein kriittisimmin ne "epäkohdat", mitä muut eivät välttämättä edes noteeraa. Itsevarmuutta on juurikin se, että hyväksyy itsensä vikoineen päivineen :) Kauniita kuvia jälleen♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuuli ♥ Niin, se on ihan totta! Pitää vaan muistaa se :)

   Poista
 6. Kiitos ihanasta tekstistä joka herätti ajatuksia <3 Pitää yrittää muistaa nää asiat, sillä oot ihan oikeassa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla että herätti ajatuksia! Kiitos sinulle kommentistasi! <3

   Poista
 7. Ihana teksti, tykkään tosi paljon lukea tällaisia ns mielipidepostauksia, joissa puhutaan syvällisempiä entä "kävin tänään shoppailemassa" :D lisää tätä!

  http://turkoosivadelma.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenna! Kivaa kuulla, että näitäkin on ihan hauskaa lukea pinnallistemman hömppäpostausten ohella! :)

   Poista
 8. Hyvä, että kirjoitat myös tällaisia voimauttavia, itsensä hyväksymisessä auttavia tekstejä. Monet naiset tarvitsevat nykyään vähän positiivista kannustusta itsensä rakastamiseen :)

  http://roosanpikseliblogi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin mäkin olen huomannut, ettei se ole kaikille niin yksioikoista aina :) Siitä on ihan hyvä muistutella! Kiitos kommentista Roosa!

   Poista

Back to Top