TUOTEIHASTUS / BIOZELL COLOR MASK TYVISPRAY

Joskus vaan kampaajalla käynti venyy ja venyy.... Niin sitten ollaankin pian siinä jamassa, että hiusten tyvikasvu loistaa viehättävästi vähintään vähintään kymmenen metrin päähän. Eikä hiukset edes vain yksinkertaisesti asetu yhtään mitenkään päin! Ei minulla ainakaan ja silloin viimeistään huomaa, että olisi aika käydä värjäyttämässä. Vaan ei enää niin välttämättä tarvitse hoppuilla kampaajan penkkiin, sillä löysin aikamoisen kivan tuotteen just tätä varten!

Biozell Color Mask sävyttävä tyvispray tarttui matkaan viimeisiltä Indiedaysin Inspiration day'lta ja on ollutkin paljon käytössä sen jälkeen, sillä viime kampaajareissusta on jo pieni hetki kulunut ja tämä kyllä hoitaa sen minkä lupaa. Tyvispray siis sävyttää, tuuheuttaa ja tuo hiuksiin rakennetta. Häivyttää tosi tehokkaasti tyvikasvun ja tämä on tosiaan aika helppo ja nopea kikka siihen hommaan. Sävyjä löytyy tämä dark brown sekä light brown ja intensive red. Tällä tummalla spraylla voi myös tehdä vaaleiden hiusten tyveen väliaikaisen liukuvärjäyksen aika helposti. Sävy lähtee pesulla pois ja kannattaa ne sormenpäätkin pestä tämän jälkeen, sillä sitä väriä tarttuu ihan oikeasti.

Tässä ennen ja jälkeen kuvat, eikä varmaan tarvitse perustella tätä tuotetta sen enempää. Ihan loistava! Ravista purkkia hyvin, sprayaa kuivien hiusten tyveen jakauksittain, anna pikku hetki kuivua ja pöyhi sormenpäillä. Siinä kaikki, sitten voit vain laittaa hiukset haluamallasi tavalla.

Joko sä olet ihastunut tähän? - M ♥

17 kommenttia

 1. Miulla on tästä punainen versio, mutta en ihan joka toinenkaan päivä viitsi käyttää tätä. En tiedä onko miulla tekniikka hukassa vai pitäisikö keksiä joku nopeuttava keino näiden alaselkään ulottuvien hiusten kanssa, tuntuu hitaalta kun näitä laittelee jakauksittain. :) Näppärästi kyllä piilottaa tyvikasvun, mutta tuli viimeinkin eilen ostettua uusi hiusväri tyvikasvun peitteeksi. ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin no ottaa se tietty oman aikansa kun koko pään käy läpi pitkää tukkaa, mutta itse esim jos pidän hiuksia vain auki tms niin en käy koko päätä läpi vaan ne kohdat jotka tavallaan näkyy :) Täälläkin kuitenkin tukan värjyyseen koitan ehtiä pian!

   Poista
 2. oo vau vitsit toi on käteväää!! ehkä pakko itsekkin hankkia :) jos sais vähä tummempaa fiilistä välillä tähän omaan hiuskuontaloon :)

  VastaaPoista
 3. Olen rakastunut. Mulla on ruskea tyvikasvu ja blondiksi värjätyt hiukset, tuolla saa sen tökerön näköisen tyvikasvun naamioitua liukuväriksi. Niin hyväksi liukuväriksi että värjäisin sellaisen heti, jos vain olisin varma että siitä tulee yhtä hyvä kuin tuolla spraylla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha voi että, kivaa kuulla! :) Hyvä kun toimii!

   Poista
 4. Oijoi tämähän on kätevä! Voisin itsekin harkita ostavani, nyt kun en kampaajalle hetkeen mene niin saisi tuon tyvikasvun hyvin piiloon:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äläpä muuta sano! Suosittelen kyllä :)

   Poista
 5. Wau, tosi kätevän näkönen! Mä en itse asiassa värjäile hiuksiani ollenkaan, joten tyydyn vaan jakamaan vinkin frendeille. :) Oot tositosi kaunis!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä se myös on :) Voi kiitos paljon!!

   Poista
 6. Oon ihastunut täysin saman sarjan sävyttävään tehohoitoon, joten pitäis varmaan tätäkin kokeilla! :-)

  Millamour

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siitä oon myös kuullut hyvää! :) Ehdottomasti!

   Poista
 7. Mikset värjää juurikasvua itse? Miksi maksat kampaajalle järkyttäviä summia kun voit helposti tehdä sen itsekin. Suosittelen Loreal Excellenceä tai Garnier olia-merkkejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koska mulla on parasystävä sekä sisko jotka on kampaajia ja värjää ja laittaa hiukset mulle ihan vain aine kustannuksien hinnalla (kokopään laitto n.20e) enkä sen vuoksi aio itse yrittää mitään kaupan väreillä enää eikä tuo parikymppiä siitä ole mun mielestä paljon :)

   Poista
 8. Huom!!

  Kokeilin mustana ja kyllä värjää, mutta hiusten lisäksi kaiken muunkin!! Kädet, naaman, jalkapohjat, jopa vesikalusteet ja lattian. En tiedä lähteekö musta väri millään pesuaineilla pois. Älkää suihkuttako sisätiloissa...!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho! :o mulla ei tuo ruskea oo sotkenut muuta kun sormet ja ehkä otsaa ihan vähän jos niille kohti suihkii. Onpa harmi että noin sotkee!

   Poista
 9. Itselläni on käytössä sävy black mustaan tukkaani, mutta mietin saisiko esim tuolla punaisella sävyllä ns. raitoja mustaan/tummanruskeaan tukkaan, vai onkohan mitään mahiksia että punainen tarttuisi..?

  VastaaPoista

Back to Top