BIRTHDAY GIRL


Hassua, miten vuosien täyttäminen muuttuu vuosi vuodelta erilaiseksi. Enää sitä ei odoteta hullunlailla ja järkkäillä synttärikemuja kakkuineen kaikkineen ja postissa lähetettävine kartonkikutsuineen. Nyt riittää, että ne parhaat tyypit on läsnä ja lahjapakettien sijaan toivon ennemmin yhteisiä pieniä reissuja, ihania kokemuksia ja aikaa. Jotenkin ne lämmittää mieltä just nyt enemmän. Luulen, että täyttämiään vuosiaankin laskee vähemmän kun se maaginen täysi-ikäisyyden raja on ylitetty. Onneksi se ikäkriisi taitaa painaa enemmän Topia, joka on muutamia vuosia minusta vanhempi, niin ei tässä mulla ole hätää haha. Ja okei myönnetään, yhdestä lahjapaketista oon kyllä melko innoissani... Äiti kertoi, että siellä niillä odottaa mua yksi ihana paketti kunhan lähden tiistaina sinne landelle joulunviettoon. Ääk siitä siis silloin enemmän! 

Perjantaina vietettiin mun 20 -vuotissynttäreitä Topin kanssa kahdestaan ensin kaupungilla syömässä ähkyt Amarillossa ja illalla kotona Ben&Jerrysin ja Netflixin joululeffojen parissa. Lauantaina sitten kaveriporukalla hyvän viinin ja juustojen kera sekä tietty illan päätteeksi tanssilattialla. Tai no oikeastaan näitä ja myös Topin tulevia synttäreitä vietettiin jo pari viikkoa takaperin meidän Tampereen minireissussa, mutta kerta kiellon päälle. Nyt jaan teille vähän mekkolookkia kuvina viime perjantailta ja mun lempparikisun poseerauksia maanantaita piristämään, olkaas hyvät!

xxx - M

14 kommenttia

 1. Hei onnea! Mulla on kans tänään synttärit mutta kolme vuotta enemmän vaan mittarissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Miina! Ja onneksi olkoon sinullekin! :)

   Poista
 2. Hahah, täälläkin yks päivänsankari! :-)

  VastaaPoista
 3. Oikein paljon onnea sinulle :)

  VastaaPoista
 4. Oon hetken aikaa seuraillut sun blogia ja oot kyllä antanut itsestäs hullun positiivisen kuvan ja sun tekstejä on järjettömän kiva lukea. Kuvatkin miellyttää mun silmää ja oot niin kaunis neito, että en kestä!! Ihanaa joulunodotusta ja onnea paljon. ♥ Oottelen innolla sun seuraavia postauksia!

  oliviamyllyla.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kommentti, kiitos paljon sinulle! :) Positiivisen kuvan haluankin välittää, mitä sitä suotta surkuttelemaan :D Ihanaa joulun aikaa myös sinne! Kiitos! ♥

   Poista
 5. Onnea!:) Vuos ja päivä ikäeroa sitten. Itse täytän huomenna 19 ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) No itseasiassa täytin jo perjantaina 20, tää on ilmeisesti vähän harhaanjohtavaa kun julkasen tän vasta tänään haha... :D Mutta siis perjantaina vietettiin synttäreitä ja silloin ne oli oikeastikin! Mutta onnea sinullekin! :)

   Poista
 6. Ihania kuvia ja paljon onnea! <3


  http://vilhelmiinalyydiaa.blogspot.fi

  VastaaPoista

Back to Top