BLOGIPIKKUJOULUT

Torstaina päivän päätteeksi oltiin hyvällä porukalla viettämässä jyväskyläläisten bloggaajien pikkujouluja Bohossa! Alkuun meille kerrotiin vähän Adtractionista ja siitä kuinka se toimii, loppuilta olikin vapaata oleskeluja ja seurustelua muiden bloggaajien kanssa.


Alkuun päästiin joulutunnelmaan glögitarjoilulla ja pienellä fingerfoodilla, jotka kyllä maistui hyvin tunnelmallisessa ja persoonallisessa kabinetissa. Boholle kiitos tarjoilusta sekä viihtyisästä paikasta!

Tuttuja kasvoja ja uusia tuttuja myös! Hauskaa saada blogeille kasvoja ja tutustua muihinkin jyväskyläläisiin bloggaajiin, meitä olikin tuolla n. pari kymmentä, mutta ihan kaikkiin en kuitenkaan ehtinyt tustustua harmikseni, mutta ensi kerralla sitten! Oikealta vasemmalle Helena, minä, Kia, Juulia ja Anni.

Mukava ilta ja viihtyisät rennot pikkujoulut! Kiva piristys tähän väliin. Kiitos järkkääjille eli JKL-BLOGIT ja Adtraction, sekä goodiebagistakin löytyvät The Body Shop Suomi, Tanstore.fi, Go4fit ja Vila Jyväskylä. Ja tietysti muille bloggaajille. 
Tälläisiä juttuja ja iltoja lisää kiitos! - M

Pssst! On mulla jotain teillekin, nimittäin pari alekoodia... The Body Shopin verkkokauppaan -10% koodilla AK1CBCU8. Etu on voimassa 31.1.2016 asti, sekä Vilan Jyväskylän liikkeestä -20% koodilla 21108. Etu voimassa 31.1.2016 asti.

4 kommenttia

 1. Oli kyllä ihanan rento ilta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli ja kivaa nähdä teitä muita! :)

   Poista
 2. Ihana toi sun puolinuttura kampaus! :)

  http://lauraansku.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se taitaa mulla olla enemmän sääntö kun poikkeus... :D

   Poista

Back to Top