UNELMA ITSESTÄ


Nyt kuulkaas vähän vielä sporttisempaa menoa tähän väliin ja ehkä muutama sana myös treenistä ja muusta näin poikkeuksena täällä. Ja tietenkin aivan pian päättyvästä Unelma Itsestä -valmennuksesta kera Junkyardilta saadut mageet avaruuspöksyt!

Niin kuin olen täällä kertonutkin, niin oon tämän syksyn saanut olla mukana Unelma Itsestä -valmennuksessa ja ihan viimeisiä viedään jo! Neljä kuukautta alkaa olla kulunut siitä kun aloitettiin ja ihan hauskaa lisäpotkua se on syksyn ja stressin keskelle tuonut päivien mittaa. Somesta ja mailistakin hyppääviä tsemppejä ja piristyksiä kaiken aikaa. Paljon hymyilyttäviä juttuja, mutta onhan se valmennus kaikkea muutakin. Paljon pohtimista ja omien fiilisten tunnustelu, muiden valmennettavien ja tietty koko homman vetäjän Tuulin tsemppi ja kaikki taustalla. Tavoitteiden kurkottelua ja sitä, että tehtäisiin kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista elämäntapa. Oltaisiin sellaisessa hyvässä balanssissa. 



Mun on pakko tunnustaa, että nyt viimemetreillä on omalta osalta tavoitteet lipsuneet melko pahasti ja panostus on niin täysillä jossain aivan muualla kuin siinä omassa hyvinvoinnissa, että valmennuksen työkirja sekä treenit kaikkineen on kyllä jääneet vähän liian vähälle huomiolle.  Ja sen eron huomaa kyllä, niin ulkomuodossa, olemuksessa kuin omassa fiiliksessä. Eli ei, en vielä saavuttanut unelmaminää.

Valmennuksen myötä oon oppinut kuitenkin sen, että se on ihan okei, että ei just nyt ole motivaatiota lähteä treenaamaan tai just nyt vaan haluaa äkkiä jotain ruokaa suuhun, jäi salaatit laittamatta sitten tai ei. Se on ihan okei, kun tiedän että se ei ole pysyvä olotila. Tiedän, että heti tammikuun puolella sitä motivaatiota löytyy taas paljonkin ja on jotenkin iisimpi aloittaa niin sanotusti puhtaalta pöydältä. Annan sen verran itselleni vielä anteeksi tämän löysäilyn ja otan ihan hyvällä omatunnolla joulun vastaan kaikilla herkuilla ja mukavuuksilla.



Tammikuussa sitten on ihan eri ääni kellossa ja tämä valmennus on sitä ajatellen ollut ihan loistava kokemus ja pohjatyö sille. Uusia vinkkejä ja ajatuksia on saanut niin paljon irti, että ne auttaa varmasti sitten myös myöhemmin, työkirjaan kurkistelusta puhumattakaan. Jotenkin ajatus omasta treenistäkin on muuttunut. Myönnän, että treenasin aiemmin oikeastaan vain ulkonäköpainotteisesti ja sen vuoksi miltä näytän. Ja tämän väittäisin olevan aika yleistä, eikä siinä minusta ole mitään väärää välttämättä. Kuitenkin oma suhtautuminen on muuttunut, sillä nyt sen lisäksi halua oikeasti myöskin tuntea oloni hyväksi ja energiseksi ja pääpaino on ehkä jopa siirtynyt sinne puolelle.



Uusi vuosi puhtaalta pöydältä, uudet ihanat treenivaatteet ja uudet treenit ja ehkä jopa lajitkin! Uudet ruokatottumukset ja makututtavuudet. En oikeastaan malttaisi millään odottaa, mutta tiedän, että teen sen paremmin kun aloitan silloin kerralla kunnolla. Se on just sitä itselleen armollista olemista, en nyt ala hötkyillä. Unelmaminää kohti onkin tän kaiken jälkeen jotenkin helpompi ja itseasiassa aika paljon rennompi fiilis lähteä kurottelemaan ja saavuttamaan se. - M

Eivy galaxy pants from Junkyard HERE (gift) / Bomber jacket from DefShop (gift) / Sweater from IvyRevel / Shoes Adidas Superstar Rize from Sportamore

Pssst Unelma Itsestä -valmennukset, -työkirja sekä voimakortit toimii varmasti omasta hyvinvoinnista kiinnostuneelle joululahjanakin! Tsekkaa täältä, siellä on muuten alennuksia myös!
Yhteistyössä Unelma Itsestä

14 kommenttia

 1. Olet vaihtanut bannerisi sitten viime näkemän! Aivan upea, olet niin uskomattoman kaunis! Ja muuten, aivan ihana postaus. Ja ah mikä asu, rakastuin noihin pöksyihin!

  Mua muuten kiinnostaisi postaus sun hiuksista, tykkään tuosta väristä tosi paljon :D Ja muutenkin rakastan lukea kaikkea "kauneushömppää" :)

  http://pirstaloitunut.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo hetken tuossa tuo uusi on keikkunut jo! :) Kiitos paljon Maria! Kivaa kuulla, täytyy toteuttaa myös hiuspostauksia ja kauneushömppä ei täältä kyllä ihan heti lopu haha :D

   Poista
 2. Upeita kuvia ja kivan oloinen blogi :)

  VastaaPoista
 3. tosi kiva postaus ! :) ja täytyy sanoo et näytät aivan upeelta noissa kuvissa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että tykkäät! Kiitos paljon!

   Poista
 4. Ihan mahtava postaus! :) Tuli hyvä mieli tätä lukiessa. Kaiken kruunaa nuo upeat kuvat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitän paljon! :) Ihana kuulla!

   Poista
 5. Tosi ihana postaus, ja siisti blogi. Huomaa, että oot nähny vaivaa:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, kiva että se huomataan! :)

   Poista
 6. vau onpa upeet treenipökät! ihana postaus<3

  VastaaPoista
 7. Vaikutti tosi mielenkiintoiselta tää projekti! Ihanat pökät kans :) xx

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se olikin, ihan kiva kokemus! :) Kiitti!

   Poista

Back to Top