VALKOISEMPI HYMY KOTIKONSTEIN

Yhteistyössä Yotuel, tuotteet saatu blogin kautta.


Mä tykkään hymyillä. Paljon. Ja isosti. Se on kuitenkin kivempaa mahdollisimman valkoisilla hampailla, eikö? Kukapa ei haluaisi valkoisempaa hymyä? Tunnustan olevani aika kova valkaisevien hammastahnojen suurkuluttaja ja kaikenlaista on jo tullut kokeiltuakin, mutta lähinnä vain noita markettitahnoja, jotka luo sen pelkän illuusion valkoisemmista hampaista, muttei juurikaan oikeasti niitä valkaise. 

Mulle on kuitenkin tärkeetä, että se oikeasti valkoinen hymy hoituisi ihan kotikonsteillakin, mutta niin, että se ei olisi pelkkää illuusiota jos sitäkään.Sain muutamia viikkoja sitten testailuuni Yotuelilta pari valkaisevaa hammastahnaa ja valkaisukynän! Jos Youtuel ei ole sulle vielä tuttu, niin näin lyhykäisesti Yotuelilta saat valkaisevia ja hampaista tummentumia poistavia hammastahnoja sekä muita valkaisutuotteita. Yotuelin tahnoja voi käyttää ihan jatkuvalla käytöllä, sillä ne ei hankaa hampaiden kiillettä. Yotuelin tahnat ei myöskään vaahtoa, joten ne sopii hyvin myös niille tyypeille, joille tulee herkästi aftoja suuhun.

Hammastahnat on kehitetty hammaslääkärien kanssa ja niitä voikin ostaa mm. apteekkien, Sokoksien lisäksi myös monilta hammaslääkäriasemilta. Mikäli hampaiden valkaisu kotikonstein kiinnostaa, niin kannattaa tsekkailla Yotuelin sivut ja tässä alla olevat tuottteet, joista kerron vähän lisää.Testiin sain siis All-In-One -hammastahnan, joka valkaisee hampaita tehokkaasti ja vähentää vihlontaa sekä Classic Mintin, joka taas auttaa tummentumiin ja värjäytymiin hampaissa ja myös paikoissa ja pinnoitteissa. Omasta suusta löytyy niin vihlontaa, valkaisun tarvetta kuin pinttyneet jäljet kulmahampaissa ala-asteen hammaskiskovuosien jäljiltä, joten kuulostaa kaikki hyvältä! Viimeisimpänä se jännin juttu, eli valkaisukynä Yotuel Pen!  Tämä muistuttaa hyvin paljon valokynää muodoltaan, mutta sisältä tuleekin valkaisevaa (ja hyvän makuista...) geeliä, jota levitettään pestyjen hampaiden päälle 3-4 kertaa päivässä mieluiten neljän viikon kuureina.

Molemmat tahnat niin kuin kynäkin kaikki on aika miedon makuisia, ei liian väkeviä mutta kuitenkin tuo raikkaan tunteen suuhun. Omat arviot näistä on näinkin lyhyen käyttöajan jälkeen, että pääsee kyllä parhaiden valkaisevien hammastahnojen kärkeen helposti ja oikeasti uskon, että näillä on valkaiseva vaikutus kun muistaa ahkerasti harjata ja käyttää siihen aikaa se Yotuelin suosittelema 3 minuuttia kerrallaan. Kynäkin on hauska, mutta en vain tahdo aina muistaa käyttää sitä muuten kuin yöksi hampaiden pesun jälkeen.

Vaikka postaus on tehty yhteistyössä Yotuelin kanssa, niin kaikki mielipiteeni ja sanani näistä on silti ihan vai omiani, niinkuin aina. Paljon oon myös kuullut näistä pidempään käyttäneiltä hyvää, joten innolla jatkan ahkerasti harjailua täällä ja luulen, että ne markettitahnat vaihtuu näihin kokonaan.Onko sulla kokemuksia Yotuelista vai mitkä sun konstit on valkoisempaan hymyyn?

- M

10 kommenttia

 1. Yotuel on ollut jo monia vuosia täällä käytössä! Mulle tulee helposti noista perus pepsodenteista aftoja suuhun, joten siksipä juuri tää on loistava merkki :) ♥ Valkaisevista tahnoista mulla ei oo ollut tietoa, mutta ehkäpä semmosen voisi ottaa kokeiluun ton perustahnan tilalle! Vaihtelu virkistää, ja jos kaupanpäällisiksi vielä valkoisemmat hampaat niin mikä jottei! :D http://anskisss.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heii mahtia kuulla et oot kans tykännyt! :) Sitten kyllä ehdottomasti voin suositella näitä valkaiseviakin niin se on vähän niinkuin kaks kärpästä yhden hinnalla haha :D

   Poista
 2. Wautsi, ihan mieletön blogi sulla! Jotenkin susta sai niin hurjan iloisen ja positiivisen kuvan, että jään kyllä seurailemaan blogiasi vielä jatkossakin! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kommentti kiitos tosi paljon! <3 Tosi kivaa kuulla! :)

   Poista
 3. Nää on kyllä hyviä hampaiden valkaisutuotteita ja mä taas nimenomaan tykkään myös tosta kynästä! Kyllä näillä ainakin pienen eron sai aikaan hampaisiin :)


  http://emmikristiinan.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! No se kynä on kyllä kiva, se vaan tahtoo unohtuu :D

   Poista
 4. Mulla oli joskus valkaisuliuskoja ja ne ainakin toimi hyvin. Tollanen kynä voisi olla näppärä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy joskus kokeilla niitäkin! :) Kiva että näistä on niin monilla positiivisia kokemuksia!

   Poista
 5. Tosi hyödyllinen postaus. :) Oon ite käyttänyt vaan kauppojen perus hammastahnoja mutta tän kirjotuksen innostamana voisin joskus noitakin kokeilla. Sait uuden lukijan!

  Mun blogin löydät osoitteesta http://kultakehykset.blogspot.fi/ :) Olisin tosi kiitollinen jos kävisit tsekkaamassa ja varsinkin jos kommentoit tai liityt lukijaksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kiitos! :) Kivaa kuulla! Ehdottomasti käyn ainakin kurkkailemassa myös sinun blogiisi!

   Poista

Back to Top