1 DRESS 2 STYLE

STYLE 1. Camel coat New Look / Dress Bik Bok / Heels Even Odd / Bag L.Credi
STYLE 2. Bomber jacket Junkyard XX-XY / Dress Bik Bok / Backpack TopShop / Shoes & socks Adidas

Kukkuu torstaihin! Mä haluaisin kuulla mitä mieltä te ootte tälläisestä postauksesta, eli yksi mekko kaksi tyyliä? Tämä on tälläinen kokeilu, mutta itseasiassa mun mielestä aika kiva! Halusin tähän aika suht ääripäiset asut, jotka kumminkin näyttää minulta, samaan simppeliin ja aika klassiseen mekkoon yhdistettynä, joka on yksi mun suosikeista ihan jo sen yllättävän mukavuuden takia. 

Tämän tyyppisiä postauksia eri jutuilla tulen luultavasti toteuttamaan myös jatkossa, mutta olisi ihana kuulla, että miten tämän tyyppinen postausidea teille nappaa? Tuntuuko sekavalta kun on näin sekaisin kaksi eri asua vai onko tää ihan jees? xxx M

25 kommenttia

 1. Itse ainakin tykkään tällaisista postauksista, koska ne ovat kivaa vaihtelua tavallisiin asupostauksiin :). Noi molemmat asut on kyllä todella upeita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes kivaa kuulla että on mieleen! :) Kiitokset!

   Poista
 2. Toimii! Ja voisi mun puolesta olla vaikka useampiakin eri kokonaisuuksia kuin kaksi, ei itseä ainakaan sekoita :D

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva toi uus banneri! Mun mielestä on selkeämpi, jos on yksi asu yhdessä postauksessa, mutta käy se näinkin :-) Tai sitten tohon voisi laittaa vaikka "asu 1" ja "asu 2".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni, mäkin tykkään siitä! Niin keväisempi ja raikkaampi taas kun edellinen! :) Kiitos mielipiteestä, pähkäilen sitten seuraavan tullen miten teen :)

   Poista
  2. Mun mielestä tää toimii just näin, koska tässä selkeästi on eri tapa esitellä asua kuin ns "normaalissa asupostauksessa". Tässä kuitenkin esitetään tarkoituksella kaksi eri käyttötapaa samalle vaatteelle ja mielestäni se idea ei taas toimi, jos ne on eri postauksissa. :) Tämmösiä siis lisää!! Kuitenkin komppaan tuota ideaa "asu 1 ja asu 2", että laittaisit ensin toisen asun kuvat peräkkäin ja sitten toisen, ehkä silloin postauksen selaaminen ei vaikuta niin sekavalta :)

   Ps. sun blogi on huippu! <3

   Poista
  3. Jep no siitä oon itse täysin samaa mieltä, että ehdottomasti samaan postaukseen, mutta täytyy pitää tuo mielessä jos kuvat olisi yhdesta asusta kerrallaan niin se sekavuus ehkä katoaisi! :) Kiitos paljon! <3

   Poista
 4. Tosi ihanat asut! ❤ Ja toimii tää postaustapa. Kivaa vaihtelua ja ei tunnu sekavalta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minttu ♥ Kivaa kuulla! :)

   Poista
 5. tän tyyppiset postaukset on tosi kivoja! Varsinkin kun yrittää omaa vaatekaappia kerryttää hyvinkin monikäyttöiseksi. eikä miljoonaa kiva yksittäistä asua. Kiva kun olit tehnyt kaksi niin toisistaan poikeeavaa asua :)

  http://jennakaroliiiina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee kivaa kuulla, kiitos! :) Sama juttu täällä, monikäyttöisyys on se juttu nyt ainakin myös mulla!

   Poista
 6. Hyvä idea laittaa kaks asua samaan kätevästi, kivannäköstä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, kiva että miellyttää! :)

   Poista
 7. Siis aivan ihana postaus, näitä ehdottomasti lisää!! Tykkään hirmuisesti kummastakin asusta, varsinkin toi juhlavampi on mun mieleen :)

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes kiitos paljon, näitä siis lisää! :)

   Poista
 8. Ai vitsit miten kiva mekko, ihan täydellinen pikkumusta! Vieläkö tuota kyseistä saa jostain?

  Postaus oli muuten mielenkiintoinen, molemmat asut näyttää törkeän hyviltä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö! Mun ihan lemppari ja supermukavaa matskua päällä! ♥ Bik Bokista saattaa vielä hyvällä tuurilla saada vaikka on tästä jo usempi kuukausi kun ostin, kannattaa kurkkia Bik Bokkia myyvät nettikaupatkin myymälöiden lisäksi (ainakin Zalando ja Bik Bokin oma)! Kiitos Nena paljon! :)

   Poista
 9. Mullakin on tuo mekko ja on se kyllä vaan ihana! Niin mukava ja siis niin hyvän näköinen! Muuten tosi kiva postaus, kivaa vaihtelua tavallisiin asukuviin. Jotenkin ehkä vähäsen sekava, mutta silti ei kuitenkaan... Eh, en tiiä miten selittäisin, mutta kyllä tää näin toimii! Ja tosi kiva tuo uus banneri! :-D

  http://olderthanyesterday.blogspot.com.es

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitsit että onkin!! Ja ihana kun on mieleen ja joo mustakin kivaa välillä vähän jota erilaista asukuvaa :) Joo, samat fiilarit oli mullakin että onko tää sekava vai ei ja siks kysyinkin teiltä mutta hyvin näyttäs kelpaavan haha :D Välillä iha hyvä sekottaa pakkaa! Kiitos paljon!

   Poista
 10. Tuollaiset basic mekot ovat nyt mun suosiossa, saa niin eri näköistä asua koottua niiden ympärille että iha mekonkin ilme tahtoo muuttua jos noin voi sanoa:'D Mahtava tällainen postausidea, oon joskus miettinyt tekeväni samantyylistä mutten oo sitä koskaan toteuttanut, liputan näille eli lisää vaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sama täällä! :D Kiitos Kata paljon! Näitä siis lisää!

   Poista
 11. Mua kiinnostais kauheesti, että missä nää kuvat on oikeen otettu! Tosi kivannäkönen toi tausta :) Ite oon vasta muuttanut Jyväskylään niin kaikki uudet kuvauspaikat on vielä hakusessa :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei vähän kiva, ite tykkään Jyväskylästä paljonkin ja on täällä makeita paikkoja kun vaan osaa löytää! ;) Nää on otettu Lutakosta, Teeleidiä vastapäätä tien toiselta puolelta siinä kun autotie nousee ramppia niin tää on tavallaan sen rampin sivu jonka tasolta taas menee kävelytie eli tossa mun pään yläpuolelta kulkee autot. Saikohan tästä mitään selvää? :D

   Poista
  2. Joo oon huomannu kun oon selaillu jyväskyläläisten blogeja, että hyviä kuvauspaikkoja kyllä riittäis :-D Hei kiitos! Sai selvää ja joku päivä täytyykin käydä siellä pyörähtämässä :-)

   Poista

Back to Top