KUMMALLISET TAVATx Kuuntelen aina tiskatessa musiikkia kuulokkeista, vaikka olisin yksin kotona tai voisin kuunnella musiikkia kyllä muutenkin, mutta kun ei tiskatessa muuten kuule kunnolla muuta kun astioiden kolinaa. Samalla aika usein laulan biisien mukana, mutta en välttämättä niinkään kauniisti.

x Tykkään hengailla kotona mahdollisimman vähällä vaatetuksella,  - mahdollisimman mukavaa siis! Heti kotiin tultua lentää kiristävät ja hiostavat housut nurkkaan. Tätä kotinakuilua uskon, että tekee monet muutkin.

x Me edelleen lässytetään Topin kanssa toisillemme vaikka on tässä toista katteltu jo tovi. 

x Käytän nykyään BBQ -kastiketta ketsupin tilalla ihan kaikkialla.

x Kun kuljen kaupoissa, niin mun on pakko kosketella ja tunnustella ohi mennessäni vaatteita hyllyillä ja rekeissä vaikkein niitä olis kiinnostunut edes ostamaan.

x Välillä mun puhe ei pysy mun ajatusten perässä ja sillon jotkut sanat muuttuu ihan puuroksi ja sieltä tavallaan jää sanoja välistä kun höpötän menemään ja mietin jo jotain seuraavaa juttua.

x Syön usein maustamattomia manteleita ja niihin jää kyllä koukkuun, aina tekee mieli ottaa uusi ja koko pussi on syöty aika äkkiä.
x Tanssin kotona aika paljon, oli se sitten yksin tai ei, oikeastaan useemmin sillon kun ollaan molemmat kotona. Millon se on joku dramaattinen show sängyllä pyörien ja huitoen ja millon vedetään running mania hiki hatussa ja millon balettia muistuttavia nilkan ojennuksia ja pyörähdyksiä.

x Tämän mä tajusin vasta muutama päivä takaperin, tai en edes itse kun Topi tästä huomautti. Aina jos mulla on pahamieli tai stressaa, niin mitä mä teen? Mä jotenkin vaan aina päädyn nettishoppailemaan... Siitä on tullut tapa ja ihan huomaamatta, eikä välttämättä niin hyväkään, mutta onneks kuitenkin pysyn omien varojen rajoissa ja osaan silti miettiä ostoksiani harkiten.

x Mulla saattaa kestää syöminen ihan tuhottoman kauan, sillä lähden kesken kaiken tekemään jotain ihan muuta tai saatan mennä vaan selittämään jotain turhan päivästä juttua sohvalle Topin viereen vaikka mulla on ruoka lautasella keittiössä.

x Nostelen välillä ihan vahingossa mun pelkkää vasenta kulmakarvaa. Pelkkää oikean puoleista kulmaa en kuitenkaan osaa nostaa yksittäin, enkä siis tarkoituksella ole koskaan opetellut nostamaan sitä vasentakaan, se vaan tulee jostain.

x Pidän koneella ihan aina tosi montaa välilehteä auki, vähintään Facebook, Blogger, Outlook ja tää blogi. Mutta usein kymmenen muutakin ja Topi ei tykkää siitä yhtään.

Onko sulla samoja outoiluja? Kivaa perjantaita! xxx M

20 kommenttia

 1. Ihana postaus! Munki on aina pakko tunnustella vaatteita ja kaikkea muutakin kaupoissa, vaikke yhtään kiinnostais... Ja itekkin tykkään olla kotona mahdollisimman vähissä tai löysissä vaatteissa haha. :-D

  http://olderthanyesterday.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihana et on mieleinen! :D Ja kivaa kun löytyy samoja tapoja!

   Poista
 2. 3, 5, 6, 8, 9 & 10 teen noita kaikkia myös :D

  VastaaPoista
 3. Pystyn samaistuun tosi moneen kohtaan haha! :) Ihanat kuvat!♥

  VastaaPoista
 4. Samaistun melkein kaikkiin näistä, varsinkin tuohon vaatteiden hiplaukseen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa miten täällä samaistutaan! :D Luulin että oon ihan kumma kun kuulen aina muilta kuittailuja kun kuljen kaupassa käsi ojossa joka suuntaan haha!

   Poista
 5. Haha mulla on kans toi puheongelma et selitän ihan jotain siansaksaa ja ajattelen jo seuraavaa juttua ja sit kukaa ei ymmärrä mun hölpötyksistä mitään! :,D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha kiva että joku muukin! :D

   Poista
 6. Just hauska postaus ja ihania kuvia! :D <3

  xoxo,Emmi

  VastaaPoista
 7. Olipa hauska postaus ja ihania kuvia! Suurin osa ei saa näistä postauksista mieleistä luettavaa mutta sinä onnistuit saamaan. :)

  ♥: http://minttukatriinas.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihana kuulla että tää oli onnistunut! :)

   Poista
 8. Ihania kummallisia tapoja :) Useaan pystyy osittain samaistumaan :D

  VastaaPoista
 9. Hei, tykkäsin blogistasi kovasti, ja haluaisin esitellä sen mielenkiintoisten blogien postauksessa :)

  ( Olit linkannut blogisi Linkkaa blogisi postaukseen )

  Lähettäisitkö 4 omasta mielestäsi parasta/parhaiten blogiasi kuvaavaa kuvaa sähköpostiini: jenna.marjaana.s@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kivaa! Kiitos paljon :) Minä laitan tulemaan!

   Poista
 10. Tämä oli todella hauska postaus :D Pari samaa kohtaa löytyi!


  ♥ Vilhelmiina Lyydia
  http://vilhelmiinalyydiaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih kiitos! Kivaa kun tää on ollut mieleinen, vaikka onkin vähän erilainen postaus kun yleensä! :)

   Poista

Back to Top