JAKSETAANHAN INNOSTUA YHÄ UUDELLEEN?

Katsoin joku sateinen päivä leffaa, jossa vanhempi mies sanoi nuorelle ''katso maailmaa kuin näkisit sen ensimmäistä kertaa ja koe kaikki kuin kokisit sen ensimmäistä kertaa, älä kadota sitä intoa silmistäsi''. Tästä on varmasti useampikin aforismi olemassa, mutta tää kyllä jos mikä kolahti tälläiselle elämän ihmettelijälle. 

Ihana ajatus. 


Pitäis jaksaa innostua ja heittäytyä. Olla rohkee, spontaani ja avoin kaikelle. Olla valppaana, sillä mitä vaan voi tapahtua, mistä vaan voi innostua ja mistä vaan voi löytää kauneutta kun osaa katsoa. Alan kuulostaa pikku hiljaa aika kliseeltä, mutta musta toi on vaan niin totta ja seison sen takana.

Mut on silti tosi okei, jos ei vaan huvita ja just nyt paras paikka on siellä oman peiton alla itse tehdyn jäätelön ja Netfliksi kanssa. Niitäkin päiviä tarvii. Ja asioita tapahtuu kaikille, niitä ikäviä ja kamaliakin, mutta juju on siinä miten sä otat kaiken vastaan ja handlaat tilanteet. Mutta ei nyt puhuta siitä, puhutaan siitä joskus toiste. Oon nyt niin inspiroitunut tuosta ekan lauseen lainauksesta, se pitäis pitää takaraivossa joka päivä ihan jokaisen.

Tää blogi tavallaan muistuttaa mua siitä joka päivä, nimellä STAY FRESH haluan viitata siihen, että muistetaan pysyy aina raikkaana ja tuoreena kaikin puolin ikääkään katsomatta. 


Löydä uusia paikkoja vaikka ihan vaan omasta kotikaupungista ja katso sitä niin kun olisit tullut sinne muualta käymään. Missä sä kävisit jos se oliskin vieras paikkakunta? 

Hymyile vastaantulijoille ja heitä spontaani kehu vaikkapa sille myyjätytölle jolla on ihan sairaan kiva hame - niin pienellä jutulla saat hymyn myös sen toisen huulille. Mee ihan tuntemattoman kivalle vaikuttavan ihmisen kanssa kahville, jutelkaa ihan mistä tahansa, mutta muista kuunnella niin saatat saada ihan uusia vinkkeleitä asioihin.

Nosta katse sieltä puhelimen näytöltä ainakin silloin kun oot liikkeellä, katsele sun ympärille. Nää ihmiset ja ympäristö. Oo tässä läsnä. 

Muista, että ne parhaat jutut yleensä tapahtuu siellä oman mukavuusalueen ulkopuolella. Tee asioita ja nauti.  

Ihmettele elämää, uskalla ja kysy.


Mutta muista myös kuunnella itseäs, tee asioita jotka saa sut voimaan hyvin ihmisten kanssa joiden kanssa sä voit hyvin.

Energistä maanantaita, xx M

19 kommenttia

 1. Ihanasti kirjotettu ja aivan upeat kuvat susta!♥ Ihanaa alkavaa viikkoa sulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kiitos! ♥ Samoin sinulle! :)

   Poista
 2. Aivan ihana postaus! Mun maanantaista tuli heti parempi ja virkeempi. Lauvantaina joku ihan random tyttö tuli tanssilattialla sanomaan mulle, että "oi kun sulla on ihanat kengät!". Mulle tuli niin hyvä olo siitä, koska olin itse niin innoissani niistä uusista kengistä. Kaikkien pitäisi muistaa olla ihana kaikille. :) Juuri niinkuin tässä postauksessa sanoit.

  http://rauniamanda.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kuulla kiitos! Ja joo niin kivaa toi oikeesti ja niin pienellä asialla saa toisesta hyvinkin iloisen :)

   Poista
 3. Voi miten ihana postaus! :)

  VastaaPoista
 4. Ihan superhyvä postaus taas Marianne! Ja oon kyl sun kanssa ihan samoil linjoilla! :--)

  http://olderthanyesterday.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että kiitos kamalasti Milla! Hienoo kuulla :)

   Poista
 5. Ps, valitsin sun blogin mun lemppareihin ''linkkaa blogisi'' -postauksesta :--)

  http://olderthanyesterday.blogspot.fi/2016/06/linkkaa-blogisi-suosikit.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos superisti, käyn kurkkimassa heti!! :)

   Poista
 6. Ihana postaus, sai kyllä hymyn huulille :) ihania kuvia susta ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sofia isosti, kivaa kuulla! ♥ :)

   Poista
 7. Ihanan inspiroiva postaus ja tästä tuli todella iloinen mieli :)♥

  VastaaPoista
 8. Ihana teksti, tuli hymyhuulille ja positiivinen olo. Myös tuo toppi aivan ihana, mistä mahtaa olla? (:

  VastaaPoista
 9. Ihana kirjoitus ja kuvat todella fresh :D

  Näitä tällaisia ajatuksia itselläänkin pyörii päässä aika ajoin. Aika usein nykyään. Nyt tällä hetkellä nautin siitä, että olen terve. Koin juuri pitkän ällöttävän kesäflunssan ja tänään olen kunnossa.

  Ihanaa juhannusta! Mitäs suunnitelmia sulla on juhannukselle?

  VastaaPoista

Back to Top